Lapin Lumirastit ja SM-erikoispitkä matka Pellossa 6.-9.4.2012

Navigointi

Uusimmat uutiset

Pellon kunta

Uutiset

9.4.2012

Kiiskinen ja Pesu pitivät kärkipaikkansa

Petri Kiiskinen ja Mervi Pesu eivät antaneet viimeisenä päivänä takaa-ajajien yllättää, vaan kuittasivat Lapin Lumirastien kokonaiskilpailun voitot. Viimeinenkin kisapäivä sujui aurinkoisissa merkeissä, joten kelit suosivat koko pääsiäisen ajan. Kisat ovat nyt ohi ja järjestelykoneisto kiittää kaikkia mukana olleita! Lapin Lumirastien yhteistulokset

Löytötavaroita voi tiedustella tänään maanantaina Antti Ekonojalta (antti(at)ekonoja.net, 040-7656603) ja huomisesta 10.4. lähtien Raija Ekonojalta (raija.ekonoja(at)pp.inet.fi, 040-5041848).

Parhaat naiset

Parhaat miehet

8.4.2012

Keskinarkaukselle ja Pesulle Suomen mestaruudet

Toisena kisapäivänä jaettiin Suomen mestaruuksia raskailla radoilla, jotka sisälsivät paljon pitkiä reitinvalintavälejä. Kun kelikään ei ollut liukkain mahdollinen, painuivat voittoajat useissa sarjoissa ohjeaikojen ylärajoille. Tästä saatiin runsaasti kiitoksia, sillä erikoispitkän matkan pitääkin olla kestävyysurheilua sanan varsinaisessa merkityksessä. Erikoispitkän matkan tulokset

2. päivän parhaat naiset

2. päivän parhaat miehet

7.4.2012

GPS-seuranta sunnuntaina

Sunnuntain gps-seurattavat.

6.4.2012

Kiiskinen ja Tonna avauspäivän nopeimmat

Ensimmäinen kisapäivä on onnistuneesti takana. Aurinkoisessa kelissä käytiin vauhdikas sprintti. Pääsarjoissa sprintin korkeimmat bonussekunnit veivät nimiinsä Petri Kiiskinen ja Hannele Tonna. Sprintin tulokset

1. päivän parhaat

Ensimmäisenä päivänä muutamilla kilpailijoilla oli väärä Emit-numero, joka aiheutti aluksi hylkäyksen. Lopulta kilpailunjohtaja ja ratavalvoja päätyivät urheilulliseen ratkaisuun, ja väärällä Emitillä hiihtäneet saivat tuloksen. Samalla myös päätettiin, että sunnuntaina toisessa osakilpailussa vastaavaa ratkaisua ei tulla tekemään, eli silloin väärällä Emitillä kilpailu johtaa hylkäykseen. Tarkistakaa siis sunnuntaiaamuna kilpailukeskuksen lähtölistoista Emit-numeronne ja tehkää tarvittavat muutokset Infoon ennen kilpailua.

5.4.2012

GPS-seuranta perjantaina

Perjantain gps-seurattavat.

4.4.2012

Lähtölistat ja alustavat kilpailuohjeet julkaistu

Lähtölistat ja alustavat kilpailuohjeet on nyt julkaistu. Tarkista lähtölistoista oma Emit-numerosi. Mahdolliset muutokset sähköpostilla osoitteeseen risto.kivinen(at)resultfellows.com. Muista lukea lopulliset kilpailuohjeet vielä kisapaikalla, sillä pieniä muutoksia niihin voi vielä tulla.

30.3.2012

Ilmoittautuneita lähes 450

Varsinaisen ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneita on kasassa yhteensä hienot 445 kappaletta! Ilmoittautuneet ovat nähtävissä tulospalvelusivuilta. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista SM-kilpailua lukuun ottamatta vielä tiistaihin 3.4.2012 klo 24:00 asti. Jälki-ilmoittautuminen tehdään sähköpostilla osoitteeseen risto.kivinen(at)resultfellows.com.

27.3.2012

Muistakaa ilmoittautumiset ajoissa

Muistakaahan kaikki ilmoittautua kisoihin ajoissa IRMA-järjestelmässä. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 29.3.2012 klo 24:00. Nyt pari päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä ilmoittautuneita onkin jo mukavasti, reilusti yli 300 henkeä. Mutta lisää mahtuu vielä mukaan! :)

21.3.2012

Sprintistä bonussekunteja pääsarjoissa

Lumirastien avausosakilpailusta sprintistä on pääsarjoissa (H/D21) luvassa bonussekunteja Lumirastien kokonaiskilpailuun. Sprintin voittaja saa 120 bonussekuntia (eli 2 minuuttia), toiseksi sijoittunut 110 bonussekuntia ja siitä seuraaville sijoille sijoittuneet bonussekunteja 10 sekunnin välein siten, että sijalle 12 sijoittunut saa vielä 10 bonussekuntia. Bonussekunnit vähennetään kokonaisajasta erikoispitkän matkan jälkeen, eli viimeisen osakilpailun takaa-ajon lähtölistoja muodostettaessa bonussekunnit otetaan huomioon. Kokeilulla pyritään siihen, että myös sprintin tuloksilla olisi suurempi merkitys Lumirastien kokonaiskilpailussa.

17.3.2012

Uusi majoitusmahdollisuus

Majoitusmahdollisuudet Pellossa kisojen aikana paranivat, sillä saimme vuokrattua käyttöömme entisen matkustajakodin Pellon keskustasta. Matkustajakodista löytyy 10 kpl edullisia kahden hengen huoneita. Tarkemmat tiedot löytyy majoitussivulta.

15.3.2012

Kisajärjestelyt etenevät

Kisajärjestelyt etenevät aikataulussa ja odottavat jo osallistujia. Urat ovat priimakunnossa ja rastinaruja ollaan jo viritelty kymmeniä Ritavalkean lähivaaroihin. :) Lunta on edelleen satanut lisää, eli sen puolesta tilanne on erinomainen. Radat ovat parhaillaan kommentointikierroksella valvojilla.

Majoituspuolella saimme vuokrattavaksi muutamia omakotitaloja ja talviasuttavia mökkejä. Myös patjalliseen koulumajoitukseen mahtuu vielä hyvin ja Ritavalkean leirikeskuksessakin on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Tarkemmat tiedot löytyy majoitussivulta.

Ilmoittautumisia on kasassa nyt kaksi viikkoa ennen ilmoittautumisajan päättymistä reilut 150 kpl. Toivottavasti saadaan vielä muutama sata kilpailijaa lisää! Muistakaa ilmoittautua ajoissa. Tällä hetkellä eniten ilmoittautumisia on naisten pääsarjassa, joten hyvä naiset! :)

10.3.2012

Ajankohtainen majoitustilanne

Pellon keskustan hotellit ja motellit ovat täynnä ja niistä on mahdollista saada enää peruutuspaikkoja. Muuta majoitustarjontaa Pellossa ja sen lähikunnissa on kuitenkin vielä melko hyvin tarjolla. Katso tarkemmat tiedot majoitussivulta.

1.3.2012

Videota urilta

Alla lyhyt video tämän päivän urien tarkistelusta. Lunta on Ritavalkealla paikoin jo reilusti toista metriä.

Sivuille lisätty myös kuvia urastolta.

13.2.2012

Karttapaloja maistiaisiksi

Alla muutama otos kisakartalta.

Lumirastien karttapaloja

9.2.2012

Ilmoittautuminen avattu

Lapin Lumirastien ja SM-erikoispitkän matkan ilmoittautuminen on nyt avattu IRMA-järjestelmässä. Siispä nyt joukolla vahvistamaan osallistuminen hiihtosuunnistuskauden päätökseen!

22.1.2012

Lunta riittää

Pellossa uutta lunta on satanut lähes päivittäin, ja vaarojen lumisimmissa kohdissa lunta alkanee olla jo lähes metri. Alla yksi kuva urastolta (kuva otettu 21.1.2012, aukeaa isommaksi klikkaamalla).

Kuva urastolta

13.1.2012

Kilpailukutsu julkaistu

Kilpailukutsu julkaistiin tänään. Myös ilmoittautuminen IRMA:ssa aukeaa lähiaikoina.

12.1.2012

Urien ajo käynnissä

Ritavalkealla alkaa olla lunta jo puolisen metriä, joten runkourien ajaminen on jo hyvässä vauhdissa. Helmikuun alusta lähtien aletaan pohjustamaan myös runkourien laitamilla ja väleissä olevia syheröalueita.

2.12.2011

Kisasivut avattu

Kisasivusto avattiin 2.12.2011. Sivustolle lisätään tietoa talven aikana. Tervetuloa tutustumaan sivustoon!

Lapin Lumirastit ja SM-erikoispitkä matka 2012 - Pellon Ponsi