Tunturisuunnistus 6.-7.8.2011 Vuontispirtillä

Navigointi

Uusimmat uutiset


Uutiset

7.8.2011

Kisat onnistuneesti ohi

Kisat on saatu pidettyä. Kilpailijoiden ilmeiden perusteella kisat olivat varsin onnistuneet. :) Tulospalvelusivuilta löytyvät tulokset, väliajat yms. Myös Reittihärveli tulee tulospalvelusivuille viimeistään maanantaina.

Löytötavaroita voi kysellä sähköpostilla: antti(at)ekonoja.net.

Palautetta kisoista voi antaa foorumin puolella.

Järjestäjien puolesta kiitämme kaikkia osallistua mahtavasta viikonvaihteesta!

6.8.2011

Ensimmäinen päivä takana

Kaikki reilut 800 suunnistajaa ovat päivän urakasta selvinneet. Keli suosi ja radat olivat varmasti riittävän rankat. :) Huomenna jatketaan, Online-palvelut tämän päivän kaltaiset, linkit samat kuin tänään.

5.8.2011

Online-palvelut kisapäivinä

Kisapäivinä on mahdollista seurata pääsarjojen parien etenemistä GPS-seurannasta joko Internetistä tai Vuontispirtillä sisällä. Lisäksi löytyy Online-tulokset kaikista sarjoista.

Tervetuloa mukaan kilpailijat, huoltajat ja yleisö!

4.8.2011

Tunturit odottaa, tervetuloa!

Tunturit ilta-auringossa

3.8.2011

Osanottomaksut maksuun ennen kisoja!

Osanottomaksujen tarkistuksen yhteydessä ilmeni, että usealla seuralla ja yksittäisillä suunnistajilla sekä pareilla on osanottomaksu vielä maksamatta. Jos tunnistat edellisestä itsesi, niin hoidappas maksu kuntoon välittömästi!

3.8.2011

800 osallistujaa kasassa!

Jälki-ilmoittautumisajan päätyttyä kasassa on upeasti tasan 800 osallistujaa! Tulospalvelun kanssa tehdyn linjauksen mukaan jälki-ilmoittautuminen on mahdollista edelleen myös muihin kuin kuntosarjaan, jos sarjassa on vielä varapaikkoja jäljellä. Ajantasaisen tilanteen varapaikkojen suhteen kuulee tulospalveluvastaava Risto Kiviseltä (risto.kivinen(at)resultfellows.com).

2.8.2011

Kilpailuohjeet ja ilmoittautuneet julkaistu

Alustavat kilpailuohjeet ja ilmoittautuneiden lista on julkaistu. Vajaa vuorokausi ennen jälki-ilmoittautumisajan päättymistä kasassa on tasan 800 osallistujaa!

Tarkistakaahan ilmoittautuneiden listasta, että etenkin Emit-numerot (puuttuvia numeroita on vielä melko paljon) ja ikähyvitykset ovat oikein. Korjaukset ja lisäykset sähköpostilla osoitteeseen: risto.kivinen(at)resultfellows.com.

Myös jälki-ilmoittautuminen on mahdollista vielä tänään.

1.8.2011

Lauantaina bussilla Kolarista Vuontispirtille

Kisoihin matkaaville vinkiksi, että Kolarin rautatieasemalta lähtee bussi Vuontispirtille lauantaina klo 9:55 ja saapuu perille klo 12:00. Aikataulu sopii hyvin esim. yöjunalla Kolariin tuleville. Lisätietoa kyseisestä vuorosta löytyy Matkahuollon aikatauluhaun kautta.

29.7.2011

Lähes 800 osallistujaa ilmoittautunut

Varsinainen ilmoittautumisaika on nyt päättynyt. Parisarjoihin on ilmoittautunut yhteensä 334 paria ja lisäksi yksilösarjoissa on 100 suunnistajaa. Yhteensä osallistujia on siis hienot 768 kappaletta!

Muutamilta suunnistajilta ilmoittautumisesta puuttuu Emit-numero. Puuttuvat tai muuttuneet Emit-numerot voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen risto.kivinen(at)resultfellows.com. Jos Emit-numeroa ei ilmoita, varaa järjestäjä heille vuokrakortin (5 euroa). Myös lisäyksiä parisarjojen juoksijoiden nimiin (muutamalla parilla juoksijoiden nimet puuttuvat) sekä puuttuvia sekaparisarjojen juoksijoiden syntymävuosia voi ilmoittaa edellä mainittuun osoitteeseen.

Jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista 1,5-kertaisin osanottomaksuin tiistaihin 2.8. klo 24 asti. Jälki-ilmoittautumiset laitetaan sähköpostilla osoitteeseen risto.kivinen(at)resultfellows.com. Kuntosarjaan pääsee normaalihinnalla vielä vaikka kisapaikallakin. Vielä ehtii siis mukaan ja majoituspaikkojakin on vielä vapaana, joten eiköhän rikota 800 osallistujan raja!

27.7.2011

Ilmoittautumisaika päättyy huomenna

Kilpailuihin ilmoittautumisaika päättyy huomenna torstaina klo 24. Vajaa vuorokausi ennen varsinaisen ilmoittautumisajan päättymistä kasassa on jo lähes 500 osallistujaa. Huomenna toivottavasti saadaan vielä muutama sata lisää! Muistakaahan kaikki siis ilmoittautua ajoissa.

25.7.2011

Uusia majoitusmahdollisuuksia

Useat kisasivujen majoitusosiossa olevat majoituspaikat alkavat olla jo täyteen varattuja, mutta lisäsimme sinne tänään muutaman uuden majoituspaikan, joissa tilaa on vielä jäljellä. Myös hotelleissa Vuontispirttiä (josta mahdollisuus saada enää peruutuspaikkoja) lukuun ottamatta on vielä huoneita vapaana.

19.7.2011

Facebook-arvonta suosi Milla Saloa

250 tykkääjän raja täyttyi Facebookissa tänään ja arvonta suoritettiin kaikkien tykkääjien kesken. Arvonnan voittaja on Milla Salo. Onnittelut Millalle ilmaisesta osallistumisesta tämän vuoden tunturisuunnistukseen! Millalle ohjeena, että ilmoittautuminen tehdään normaalisti ilmoittautumispalvelun kautta, ja osanottomaksua ei siis tarvitse maksaa. Milla saa itse valita, osallistuuko parisarjaan vai henkilökohtaiseen sarjaan. Parisarjassa ilmainen osallistuminen koskee siis myös Millan paria.

13.7.2011

Toisen päivän lähtöjärjestelyt

Tunturin toisena päivänä on takaa-ajolähtö kuntosarjaa lukuun ottamatta kaikissa muissa sarjoissa. Takaa-ajoon pääsevät mukaan kaikki ne, jotka jäävät 1. päivänä sarjansa kärkeen korkeintaan 40 minuuttia. Sekaparisarjoissa ikähyvitykset huomioidaan ensimmäisen päivän tuloksiin.

Kaikki ensimmäisen päivän voittajat lähtevät toisena päivänä klo 10:00 ja siitä lähdöt jatkuvat takaa-ajona klo 10:40 asti. Kaikki ne, jotka eivät pääse takaa-ajoon, lähtevät toisena päivänä yhteislähdöllä klo 10:45.

Kuntosarjalaiset puolestaan saavat itse valita toisen päivän lähtöaikansa väliltä 10:45-12:00.

13.7.2011

Tunturin Facebook-sivuilla arvonta

Nyt kannattaa "tykätä" tunturisuunnistuksen Facebook-sivuista. Heti kun sivuille saadaan 250 tykkääjää, arvotaan heidän kesken ilmainen osallistuminen tämän vuoden tunturisuunnistukseen. Nyt siis kaikki tykkäämään tunturisuunnistuksesta myös Facebookissa! :)

12.7.2011

Tunturinvalloittajia palkitaan

Tunturisuunnistuksen palkintojen jaon yhteydessä jaetaan myös tunturinvalloittaja-mitalit niille, jotka tämän vuoden tunturisuunnistuksessa saavuttavat rajapyykejä osallistumiskerroissa. Mitalithan jaetaan seuraavasti:

Tunturivalloittajat-tilastot löytyvät seuraavista PDF-tiedostoista:

Mahdollisia korjauksia voi esittää Heikki Onnelalle (heikki.onnela(a)hotec.inet.fi).

11.7.2011

Matkat tarkentuvat

Sarjat ja matkat -taulukko on nyt päivitetty eri sarjojen ratojen tarkoilla pituuksilla. Hyvin todennäköisesti nyt ilmoitetut matkat tulevat olemaan lopulliset; mahdolliset muutokset ovat enää marginaalisia. Nyt siis viimeistään viilaamaan oma sarjavalinta kuntoon!

24.6.2011

Prikat rasteilla

Ratamestari adjutantteineen kävi juhannuksen alla tarkistamassa rastipisteitä jättäen samalla kaikille rasteille prikan valvojaa varten. Samalla viilattiin karttaa paremmaksi etenkin rastien ympäristöstä ja oletetuilta juoksulinjoilta. Myös radat alkavat olla jo lähellä lopullista muotoaan, joten ratamestariryhmän puolesta kisat saavatkin jo lähestyä. :) Ensi viikolla valvoja menee maastoon tarkistuskäynnille. Tunturisuunnistusviikonvaihde siis lähestyy vauhdilla, muista ilmoittautua mukaan!

16.5.2011

Ilmoittautumispalvelu avattu

Tunturisuunnistuksen ilmoittautumispalvelu on avattu, joten ilmoittautumisia voi alkaa tekemään!

19.4.2011

Kilpailukutsu julkaistu

Tunturisuunnistuksen kilpailukutsu on julkaistu. Myös ilmoittautumispalvelu avautuu lähiviikkoina!

29.12.2010

Keskustelupalsta avattu

Tunturin oma keskustelupalsta avattiin. Linkki palstalle löytyy vasemman laidan navigointivalikosta. Keskustelupalstalla voi esimerkiksi esittää järjestäjille kysymyksiä tai kysellä yhteiskyytimahdollisuuksista.

11.11.2010

Kisasivut avattu

Kisasivusto avattiin 11.11.2010. Tervetuloa tutustumaan sivustoon!

Suomen Tunturisuunnistus 2011 - Pellon Ponsi