Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

SM-sprintistä kaksi mitalia ja kaksi plakettia Luotu: 2009-03-29 10:32:38 (NT)

Ponnella oli hisun SM-sprintissä Sodankylässä iskukykyinen joukkue, saldona mitalit H20-sarjassa Olli-Markukselle ja Tanelille sekä plaketit miesten pääsarjassa Juho-Matille ja Antille.

H20-sarjassa Olli-Markus oli suurin ennakkosuosikki. Kisa lähtikin hyvin käyntiin ja OMa johti kisaa väliajassa selvästi. Loppumatkalle osui kuitenkin yksi huono reitinvalinta ja etenkin sauvarikko kolmanneksi viimeisellä rastilla. Nämä hidastivat menoa sen verran, että lopulta OMa joutui taipumaan niukasti toiseksi, vain 2 sekuntia kullasta. Taneli veti sprintissä kauden parhaan SM-suorituksensa, tuloksena hienosti pronssia vain 9 sekuntia voittajaa, Keminmaan Ville-Petteri Saarelaa hitaampana.

Ponsilaiset mitalipallilla

Ponsilaiset mitalipallilla

Miesten pääsarjassa Juho-Matti aloitti kisan jopa mitalivauhtia ollen väliajoissa kolmantena. Juho-Mattikin kuitenkin sortui veljensä tapaan pitkällä välillä huonoon reitinvalintaan, joka pudotti Empun mitaleilta. Tuloksena kuitenkin hienosti uran paras aikuisten SM-sijoitus, viides. Mitaliin jäi matkaa 16 sekuntia. Myös Antti oli hyvässä vauhdissa. Yksi 20-30 sekunnin virhe ja käyttämättä jäänyt oiko heikensivät aikaa, mutta vaikeuksia oli muillakin. Lopulta Antti oli kisassa 12., mutta edellä oli kolme ruotsalaista, joten Antin sija SM-kilpailussa oli hienosti 9. Tuloksena siis uran ensimmäinen henkilökohtainen SM-plaketti.

Talvi- ja kesäponsilaisia plaketeilla runsaasti
Talvi- ja kesäponsilaisia plaketeilla runsaasti

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2009-03-29


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta