Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Ponsi kolmas Keskipohjanmaan viestissä Luotu: 2009-05-24 09:49:58 (NT)

Ponsi pysyi mitalikannassa Keskipohjanmaan viestissä, tällä kertaa tuliaisina oli kolmas tila joukkueella Pekka Suorsa, Jari Sipilä, Janne Häkkinen ja Antti Ekonoja.

Keskipohjanmaan viesti juostiin helatorstaina 21.5. Ylivieskassa. Edelliseltä kahdelta vuodelta Ponnella oli viestistä kolmas tila ja voitto, joten menestystä janottiin nytkin.

Viestin alku sujuikin hyvin. Pekka Suorsa saapui aloituksesta vaihtoon kolmantena alle minuutin päässä keulasta. Toisella osuudella Jari Sipilä ei tehnyt juurikaan virheitä, mutta fyysisesti Jarpalla ei ollut ihan paras päivä. Vaihdossa Ponsi oli neljäs noin kolme minuuttia kärkeen.

Kolmannella osuudella Janne Häkkinen aloitti takaa-ajon kaventamalla eroa kärkeen puolella minuutilla ja nostamalla Ponnen jälleen kolmanneksi. Ankkurina Antti Ekonoja jatkoi jahtia, mutta matka loppui kesken. Maalissa Ponsi oli kolmas häviten kärkeen vain reilun minuutin.

Yhteensä Ponnen miehet selvisivät alle kahden minuutin virheillä, joten kovin paljon jossiteltavaa ei jäänyt ja suoritukseen voidaankin olla melko tyytyväisiä.

Viestin voiton vei Lapuan Virkiä ja toiseksi tuli Rasti-Kurikka.

Tulokset

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2009-05-24


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta