Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Olli-Markus viides PM-kilpailuissa Luotu: 2009-06-10 13:54:15 (NT)

Salossa käytiin PM-kilpailut sekä aikuisissa että junnuissa 6.-10.6. Olli-Markus oli mukana junioreissa ja onnistui parhaiten pitkällä matkalla ollen viides.

Kisat avanneella pitkällä matkalla Olli-Markus juoksi mitalivauhtia, mutta muutamat virheet pudottivat OMan lopulta viidenneksi, vain 43 sekuntia mitalista. Suoritus lupaa hyvää OMan kauden päätavoitteeseen, eli heinäkuussa järjestettäviin nuorten MM-kilpailuihin.

Pitkän matkan tulokset

Seuraavaksi vuorossa oli viesti. Siinä Suomen ykkösjoukkueen pojilla ei ollut paras päivä, vaan OMa ankkuroi joukkueen tasaisten juoksujen jälkeen sijalle 5.

Viestin tulokset

Välipäivän jälkeen vuorossa oli keskimatka. Olli-Markuksen suunnistustatsi ei ollut ihan pitkän matkan tasolla ja lopulta hän jäi niukasti kymppisakin ulkopuolelle sijalle 11.

Keskimatkan tulokset

Kisat päätti sprintti, joka ei kuulu Olli-Markuksen suosikkimatkoihin. OMa paineli sprinttiä hyvää kyytiä ja näytti, että hän juossee suomalaisista parhaiten hiukan kymmenennen sijan huonommalle puolelle, mutta maalissa tuloksena oli hylkäys, sillä yhtä leimaa ei OMan Emit-kortista löytynyt.

Sprintin tulokset

Ihan nappiin kisat eivät siis Olli-Markukselta menneet, mutta tärkein tavoite silti täyttynee, eli paikka nuorten MM-kilpailuihin. PM-kilpailut toimivat katsastuksena MM-kilpailuihin. MM-kilpailuihin Suomen nuorilla riittääkin parannettavaa, sillä PM-kilpailuista ei ollut tuliaisina yhtään henkilökohtaista mitalia kotikisoista huolimatta.

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2009-06-10


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta