Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

SM-pitkiltä menestystä roppakaupalla! Luotu: 2009-09-07 15:40:18 (NT), Päivitetty: 2009-09-07 15:42:01 (NT)

SM-pitkä matka sujui ponsilaisittain menestyksekkäästi. OMa voitti H20-sarjan Suomen mestaruuden kisojen kovimmalla suorituksella. Espii säesti hyvin neljännellä sijallaan. "Ikämiehissä" Pexi ja Sepi kolasivat pronssit kotiin H35- ja H45-sarjoissa.

Nuorten ja pääsarjojen SM-mitaleista kilpailtiin viikonvaihteessa Askolassa; muiden sarjojen mestaruudet ratkottiin Kurikassa.

Olli-Markus oli H20-sarjan kovin ennakkosuosikki ja täytti odotukset täydellisesti. Viime vuoden tapaan OMa kelasi kauden parhaimman pitkän matkan suorituksen, joka toi kultaa ylivoimaisesti. Sami-Petteri näytti myös parasta osaamistaan taistelemalla neljänneksi. Espiin paras henkilökohtainen SM-sijoitus näki näin päivänvalon. Ponsilaisten suosikkiaseman kahden viikon päästä juostavaan SM-viestiin varmisti Taneli 12. sijallaan. Tanelin mailerin askel ei Askolan ryteikössä päässyt ihan oikeuksiinsa ja näin Tanka jäi hiukan plaketista. Mutta kahden viikon päästä tullaan!

Miesten sarjassa parhaiten elementissään oli Janne. Reisi jäi niukasti A-finaalien ulkopuolelle, mutta paikkasi tämän voittamalla upeasti kovatasoisimman B-finaalin. Ponnen muilla miehillä oli hieman ongelmia Askolan hidaskulkuisissa ja peitteisissä maastoissa, mutta Reittä ei hakkuujätteet ja pensikot hidastaneet, päin vastoin.

Ikämiesten kisoissa Pekka (H35) ja Seppo (H45) taiteilivat molemmat pronssin kylkeen. Sepin mitsku oli melko selvä, mutta Pexi rutisti itsensä mitaleille vasta loppusuoralla. Herrojen vauhtia päästään testaamaan myös pääsarjassa parin viikon kuluttua SM-viestissä. Sinne Ponsi lähtee hakemaan mestaruutta H20-sarjasta ja miehissä 2000-luvun parasta SM-sijoitusta.

Askolan tulokset

Kurikan tulokset

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2009-09-07


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta