Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Tankalle jälleen keskimatkan SM-pronssia Luotu: 2009-09-19 20:29:41 (NT), Päivitetty: 2009-09-19 21:34:17 (NT)

Taneli näyttää hallitsevan nykyään keskimatkan erinomaisesti. Viime vuoden SM-pronssi sai nyt jatkoa uudella pronssimitalilla. Myös Sami-Petteri juoksi plaketeille.

Keskimatkan Suomen mestaruuksista miteltiin Savonlinnassa. H20-sarjassa Ponsi oli vahvasti esillä A-finaalissa Tankan ja Espiin toimesta. Haastavassa maastossa Tanka taisteli pronssille asti ja Espii puristi plaketin kylkeen yhdeksänneksi. Tanka jäi voittaja Samu Lehtolalle 1.30. Espii jäi Tanelista eli pronssista vain 1.13.

Tanka
SM-pronssimitalisti

Miesten sarjassa ei A-finaalipaikkoja saatu. Parhaiten B-finaalissa juoksivat Antti, Janne ja Juho-Matti. Sijoitukset olivat 7., 14. ja 20.

Tulokset

Olli-Markus sotilaiden MM-pronssille

Samaan aikaan Olli-Markus juoksi Virossa sotilaiden MM-kisoissa. Henkilökohtaisten matkojen hyvien 16. ja 18. sijojen jatkoksi tänään tuli Suomen joukkueessa MM-pronssia. OMa aloitti Suomen joukkueen erinomaisesti vaihtaen kärkiletkassa vain muutama sekunti kärjen perässä. Suomen joukkueen muut juoksijat olivat Jarkko Huovila ja Tero Föhr.

Sotilaiden MM-kisojen tulokset

Huomenna OMa tulee Suomeen taistelemaan Espiin ja Tankan kanssa viestin Suomen mestaruudesta sarjassa H20. Miesten viestiin Ponsi lähtee kahdella joukkueella.

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2009-09-19


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pohjolan Osuuspankki Pellon kunta Pekan GPS-seuranta