Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Nettisivuille uusi uutispalsta Luotu: 2006-08-15 10:32:17 (Antti), Päivitetty: 2006-08-15 10:33:30 (Antti)

Ponnen suunnistajien nettisivuille avattiin tänään uusi uutispalsta. Tarkoituksena on saada lisättyä uutistarjontaa sekä nopeuttaa uutisten julkaisua.

Uudelle uutispalstalle pystyy luomaan uutisia ilman ohjelmointitietämystä. Lisäksi uutisiin on mahdollista liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä. Uuden järjestelmän ansiosta periaatteessa kuka tahansa pystyy kirjoittamaan uutisia miltä tahansa Internetissä kiinni olevalta tietokoneelta. Toki uutisten luomiseen tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana. Uuden järjestelmän myötä uutisia tullaan saamaan jatkossa enemmän, monipuolisimpina ja nopeammin.

Tällä hetkellä uutisia kirjoittavat Antti ja Make. Uusia kirjoittajia Ponnen suunnistajista otetaan mielellään vastaan. Tarkoitus on saada uutisia aikaan muistakin suunnistuksen osa-alueista kuin kilpasuunnistuksesta. Etenkin kunto- ja junnusuunnistuksen uutisoijia kaivataan lisää. Jos uutisointi kiinnostaa, niin ota yhteys Anttiin.

Palsta on juuri julkaistu ja siinä voi ilmetä vielä virheitä (koodari harvoin tekee kerralla täydellistä jälkeä ;-)). Jos huomaat palstalla "bugin" (virheen), niin kerrohan asiasta Antille.

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2006-08-15


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pohjolan Osuuspankki Pellon kunta Pekan GPS-seuranta