Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Olli-Markukselle Pohjolan Osuuspankin Helmi- palkinto Luotu: 2010-02-25 19:24:56 (NT), Päivitetty: 2010-02-25 19:38:49 (NT)

Olli-Markukselle on myönnetty Pohjolan Osuuspankin Helmi-palkinto työstä Lapin hyväksi

Oli-Markus Taivainen
"Pohjolan Osuuspankki on tänään myöntänyt teille 3000 euroa kiitokseksi toiminnastanne Lapin hyväksi. Olette ansiokkaalla tavalla edistänyt lappilaisten menestystä jä ja tulevaisuuden uskoa."
Rovaniemellä helmikuun 24.päivänä 2010 Helmi- palkintotyöryhmä. Allekirjoittajina Esko Lotvonen, puheenjohtaja ja Markku Salomaa, sihteeri.

Pohjolan Osuuspankin vuotuinen 10 000 euron arvoinen Helmi- palkinto on yksi Pohjois- Suomen elinkeinoelämän merkittävimmistä tunnustuspalkinnoista. Sääntöjen mukaan palkinto voidaan vuosittain jakaa enintään kolmen saajan kesken.

Muut palkinnon saajat olivat kemijärveläinen toimittaja Pekka Lintula ja vuotsolainen Rocyhtye SomBy.

Pekka Lintula on pitkän linjan toimittaja mm. yöradion pitkäaikainen toimittaja, vastannut Ruska Sving- tapahtuman ideoinnista ja vetovastuusta, viimeaikasimpana suurtyönä hänellä on ollut Talvisota-sarjan työstäminen.

Rocyhtye Somby on saamenkielistä rokkia soittava yhtye. He ovat voittaneet mm. 2009 Sami Grand Prix- laulukilpailun ja Euroopan vähemmistökielille järjestetyn laulukilpailun lokakuun lopulla Hollannissa. SomBy julkaisi esikoisalbuminsa samana päivänä kuin Helmi- palkinnot julkistettiin.

Urheilijoista aiemmin Helmi-palkinnon on saanyt yhdistetyn hiihtäjä Hannu Manninen vuonna 2006.

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2010-02-25


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta