Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Juho-Matti ja Jyri mitaleilla SM-pitkällä Luotu: 2010-03-14 21:02:52 (NT)

Juho-Matti otti SM-hopeaa pitkällä matkalla Vuokatissa. Jyri Uusitalo yllätti ottamalla SM-pronssia sarjassa H16. Sunnuntaina SM-viestissä Ponnen mieskolmikko Kai, Juho-Matti ja Antti hiihti sijalle viisi.

Lauantain SM-pitkän matkan kilpailu tarjosi fyysisesti haastetta ja paljon reitinvalintavälejä. Emppu selvitti haasteet hienosti ja otti uransa ensimmäisen yleisen sarjan henkilökohtaisen SM-mitalin ollessaan toinen. Kultaan jäi matkaa 35 sekuntia. Antti oli myös pitkään hiihtämässä plaketeille, mutta viimeisillä kilometreillä hän joutui taipumaan sijalle 11.

H16-sarjassa Jyri toi mukavan yllätyksen voittamalla SM-pronssia. Näin Ponsi sai joukkoonsa jälleen uuden SM-mitalistin.

Sunnuntain SM-viestissä Ponnen miehet lähtivät matkaan joukkueella Kai, Emppu ja Antti. Alunperin Tankan piti hiihtää joukkueessa, mutta Tankan loukkaantumisen vuoksi Kai tuli varamiehenä hätiin. Olli-Markuksestakaan ei ollut apua maailmancupin aikataulujen mennessä päällekkäin. Ihan parasta virettä Pablo ei saanut päälle, vaan vaihtoi sijalla 12. Emppu nosti Ponnen sijalle 9. ja Antti lopulta sijalle 5. Vaikka mitalien ulkopuolelle jäätiin tällä kertaa, voi suoritukseen olla kohtuullisen tyytyväinen varamiehisyydestä johtuen.

SM-pitkän tulokset

SM-viestin tulokset

Emppu
Emppu maalileimauksessa

SM-mitalisti Jyri
Jyri ja SM-pronssi

Viestimiehet
Viestimiehet plaketit kaulassa

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2010-03-14


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pohjolan Osuuspankki Pellon kunta Pekan GPS-seuranta