Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Ollille voitto Maailmancupin päätöksessä Luotu: 2010-03-17 18:30:29 (TommiU), Päivitetty: 2010-03-18 15:21:15 (Antti)

Olli-Markus päätti talven Maailmancup-kiertueen ottamalla voiton kauden viimeisessä kilpailussa. Maailmancupin yhteispisteissä OMa oli kuudes.

Maailmancup päättyi Ollin osalta samoissa merkeissä kuin se Venäjällä alkoikin. Maailmancup päätettiin tänä vuonna erikoispitkän matkan kilpailulla (33,5km), joka käytiin Ruotsin Ånnissa. Lähes kaksi ja puoli tuntia kestäneestä kisasta muodostuikin lopulta kahden suomalaisen välinen mittelö, kun kisan kakkonen oli Staffan Tunis vain 1,1 sekuntia Ollia hitaampana. Kolmas oli Venäjän Eduard Khrennikov, joka hävisi vajaan minuutin. Muutenkin päivä sujui suomalaisittain hyvin, sillä Teemu Köngäs oli viides ja Janne Häkkinen 12.

Ruotsin päätöskiertueelta Ollin muina tuliaisina olivat sprintin 17., keskimatkan seitsemäs ja viestin viides sija (Taivainen, Tunis, Köngäs). Jannen vastaavat sijat olivat sprintissä 20. ja keskimatkalla 14.

Maailmancupin loppupisteissä OMa sijoittui kuudenneksi 398 pisteellään. Cupin voiton vei Khrennikov ennen Tunisia.


Olli ja Stafu loppukirissä


Päätöskisan kovimmat
Kuvat: http://www.wcfinalski-o2010.com/ ; Oskari Forsgren

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2010-03-18


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pohjolan Osuuspankki Pellon kunta Pekan GPS-seuranta