Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Olli-Markus hyvss vauhdissa sotilaiden MM-kilpailuissa Luotu: 2010-08-20 17:33:38 (NT), Päivitetty: 2010-08-20 17:35:22 (NT)

Sotilaiden MM-kilpailuissa Norjassa Olli-Markus oli henkilkohtaisissa kilpailuissa 6. ja 10. Viestiss Suomi ji kuudenneksi, mutta joukkuekilpailusta tuli pronssia.

Kilpailujen avausmatkalla keskimatkalla Olli-Markus oli hienosti kuudes ollen myös paras suomalainen. Kilpailun voittajalle Ranskan Thierry Gueorgioulle OMa hävisi vajaan pari minuuttia.

Pitkällä matkalla Olli-Markus jatkoi varmoja esityksiä. Tuloksena oli jälleen paikka kymmenen parhaan joukkoon OMan ollessa juuri kymmenes. Gueorgiou oli jälleen mestari OMan jäädessä hänelle 4:40. Suomalaisista OMan edelle ehti Tero Föhr 4. sijallaan.

Henkilökohtaisten kilpailujen tulosten perusteella muodostetussa joukkuekilpailussa Suomi oli kolmas, joten OMakin sai kotiin viemiseksi sotilaiden MM-mitalin. Varsinaisessa viestissä Suomi jäi kuudenneksi. OMa avasi Suomen viestin vahvasti tullen toisena vaihtoon, mutta seuraavilla osuuksilla Jarkko Huovilalla ja Tero Föhrillä suoritukset eivät onnistuneet ja Suomi putosi mitalivauhdista.

Kisasivut

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2010-08-20


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta