Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

SM-pitkällä matkalla tehtiin historiaa Luotu: 2010-09-06 09:06:24 (NT), Päivitetty: 2010-09-06 09:14:53 (NT)

Olli-Markus Taivainen oli kolmas suunnistuksen SM-pitkällä matkalla. Mitali oli Ponnen ensimmäinen kesäsuunnistuksen yleisen sarjan SM-mitali. Ponnen hyvään viikonvaihteeseen kuuluivat myös Seppo Mäkisen pronssi sarjassa H45 ja Tanelin 4. tila sarjassa H20.

Ykkösryhmän SM-pitkä matka kilpailtiin Karjaalla. Olli-Markus kuului kilpailun ennakkosuosikkeihin, eikä pettänyt odotuksia. Kolmas tila Pasi Ikosen ja Petteri Muukkosen takana oli OMalta hieno suoritus. Armeijan metsäkeikat olivat hieman verottaneet OMan fyysistä iskukykyä, mutta tarkka suunnistus yhdistettynä hyvään pohjatyöhön toivat mitalin.

OMa matkalla mitalille
OMa matkalla mitalille

H20-sarjassa Taneli palasi sarjan kärkikahinoihin vaisuhkon kesän jäljiltä. Neljäs tila vain 15 sekuntia mitalista kertoo, että Tanka on taas oikealla tiellä.

A-finaalissa ponsilaisista juoksi myös Jere sarjassa H15. Jere teki hyvän juoksun ollen 23.

B-finaaleissa ponsilaisista esiintyi edukseen etenkin Jyri voittamalla H16-sarjan B-finaalin. Miehissä kovimmassa B1-finaalissa Juho-Matti oli 10. ja Janne 33. B2-finaalissa Jari juoksi sijalle 6. ja Sami-Petteri oli 9. B3-finaalissa Antti oli 10.

Kakkosryhmän kisoissa Petäjävedellä Seppo jatkoi Ponnen mitalisarjaa myös veteraanisarjoissa. Hyvä juoksu H45-sarjassa toi pronssimitalin. H35-sarjassa Pekka oli 32. Kari oli H50-sarjan B-finaalissa 8.

Ykkösryhmän kisojen tulokset
Kakkosryhmän kisojen tulokset

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2010-09-06


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pohjolan Osuuspankki Pellon kunta Pekan GPS-seuranta