Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Pohjoinen tuuli voimistuu Luotu: 2011-03-15 19:57:44 (NT), Päivitetty: 2011-03-16 10:56:34 (NT)

Pohjoisen huippusuunnistuksen sateentekijän; ei vesisateen, vaan mitalisateen tekijän; Pellon Ponnen edustusryhmä vahvistuu ja taustaryhmä ammattimaistuu. Uusina urheilijoina joukkoon liittyy Markku Isokoski sekä Jesse Martélius.

Kovat puheet seuran menestystavoitteista saavat katetta, kun seura ottaa ison askeleen kohti huippuseuran taustaorganisaatiota. Manageri Antti Ekonoja on hankkinut rinnalleen osaajia valmennuksesta lääketieteeseen: mentori, lääkäri, fysioterapeutti, taitovalmennuksen organisaattori sekä leirivalmentaja ovat jatkossa tukemassa ponsilaisten urheilijoiden viitoittamatonta tietä huippua kohti.

Markku Isokoski siirtyy Ponteen kasvattajaseurastaan Ylivieskan Kuulasta. 24-vuotias Markku on kilpaillut suunnistuksen lisäksi hiihdossa, mutta panostus siirtyy seuranvaihdon myötä entistä enemmän suunnistukseen. Tähän mennessä kovimmat suoritukset ovat viestipuolelta sekä syyspuolen SM-kilpailuista. Rovaniemellä opiskelevan kestävyysihmeen tavoitteena on suunnistusvarmuuden parantaminen, luunkovat viestisuoritukset sekä napata lisää a-finaalipaikkoja SM-kilpailuista.

Markku Isokoski
Markku vauhdissa

Jesse Martéliuksen vaihtoa on odotettu pitkään. Ponsilaisten seurassa vuosia leireillyt ja viihtynyt Jesse pyrkii kehittämään itseään kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti sekä tavoittelee tulevalla kaudella ykkösjoukkueen paikkoja suurviesteissä. Maanpuolustuskorkeakoulun ensimmäisen vuosikurssin kadetti on juniorivuosinaan menestynyt suunnistajana ja hiihtosuunnistajana valtakunnan kärkitasolla. Tuon menestyksen siirtäminen täysimääräisenä pääsarjaan ottanee vuosia, mutta kasvattajaseurastaan MS Parmasta vaihtava Jesse on sitoutunut pitkäjänteiseen työntekoon niin urheilussa kuin sotilaana.

Jesse Martélius

Jesse poseeraa

Kovaan kilpailuun vastataan siis kovilla panoksilla. Ponnen lähivuosien tavoitteena on suurviestien kärkikampailuun nousun lisäksi henkilökohtaisen MM-mitalin saavuttaminen Vuokatista 2013. Pohjoinen tuuli on voimissaan.

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2011-03-16


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta