Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Olli-Markuksen MM-kultamitaleita juhlittiin Luotu: 2011-04-18 08:56:00 (NT), Päivitetty: 2011-05-22 11:21:11 (NT)

OMan MM-mitalijuhlat pidettiin Pellossa lauantaina 16.4.2011.

Olli-Markusta muistettiin lämminhenkisessä tilaisuudessa, jossa olivat mukana Olli-Markuksen tukijat ja urheilun ystävät. Loistavien piano- ja lauluesityksien lisäksi kaikilla oli mahdollisuus muistaa ja onnitella maailmanmestaria. Tilaisuudessa Pellon kunnanjohtaja Tapani Melaluoto korosti urheilun merkitystä kunnalle ja sen tuomaa näkyvyyttä kotimaassa ja maailmalla. Melaluoto oli Pellon Ponnen puheenjohtaja Jarmo Könösen kanssa samaa mieltä, että mitalijuhlia ei ole koskaan liikaa ja uusia tilaisuuksia saa tulla jatkossakin.

Paikalla oli myös pellolaisia urheilua tukevia yrittäjiä, muun muassa Potman Reijo Lassila korosti yhteistyön merkitystä niin työelämässä kuin huippu-urheilussakin. Samoilla linjoilla olivat myös Olli-Markuksen uralla vahvaa taustatyötä tekevät äiti Soili-Iiris ja isä Markku. Markku Taivainen korosti ohjeena nuorille tulevaisuuden toivoille, sekä vähän vanhemmillekin toivoille, voittamisen ja häviämisen taitoa.

Tilaisuuden lopuksi kerrattiin suunnistusjaoston puheenjohtajan toimesta hiihtosuunnistuskauden 2011 menestystä. Olli-Markuksen lisäksi Pellon ponnen edustajista ovat kuluneella kaudella pärjänneet hyvin myös seuraavat urheilijat: Juho-Matti Taivainen, Jari Sipilä, Antti Ekonoja ja Jyri Uusitalo.

Eino Leinon sanoin: Pellossa Suomen on ponsi!

- Jani Harju

Lisää juhlahumua

28.3. liehui Suomen lippu alakoulun salossa.Audiotrio oli täynnä pieniä Suomenlippuja, pieniä päiväkotilaisia, eskarilaisia ja koko alakoulu, meidätkin oli sinne Irkun kanssa kutsuttu. Eskarit ja ykköset lauloi "nostetaan lippu salkoon" kakkoset "janöjussin mäenlskun" eskarit ja ykköset yhdessä "skidi man dinken ja laps ja pong"."puheita" pidettiin, Ollin kuvia heijastettiin valkokankaalle, maailmanmatkaaja Olli kuunteli tilaisuutta puhelimen välityksellä ja kiitteli ruotsin maalta.

Aikamoisia esikuvia ja idoleita olette te urheilijat lapsille, nuorille ja vanhemmillekin pellolaisille. Olipa hieno, etten sanoisi liikuttava tilaisuus järjestetty. Lopuksi kaikki lapset saivat jätskiä ja vähän aikuisemmat täytekakkua. 
Kiitokset välittykööt vielä "lajitoveriemme" kautta kaikille Ollin mitalijuhlan järjestäneille ja ohjelmiin osallistuneille.

15.4 Olli-Markus vieraili livenä alakoululla. Oppilaat lauloivat Ollille onnittelu- ja kannustuslauluja ja esittivät kysymyksiä  hiihtosuunnistuksesta ja OMan muista urheiluharrastuksista. Lopuksi jokainen oppilas sai OMan nimikirjoituksella varustetun oman fanikortin. (mt)


Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2011-05-22


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta