Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Ponsi toinen Keski-Pohjanmaan viestissä Luotu: 2011-06-04 13:56:41 (NT)

Ponsi jatkoi hyviä esityksiään Keski-Pohjanmaan viestissä sijoittuen tänä vuonna toiseksi joukkueella Tommi Uusimäki, Antti Ekonoja, Sami-Petteri Juopperi ja Markku Isokoski.

Viesti juostiin tänä vuonna Vimpelissä Vetelin Urheilijoiden järjestämänä. Ponnen ykkösjoukkueen viesti ei lähtenyt liikkeelle parhaalla mahdollisella tavalla, sillä Tommilla oli aloituksessa ongelmia pienipiirteisten rastien lisäksi myös olkapäänsä kanssa. Olkapää meni kesken matkan sijoiltaan, mutta Tommi taisteli kuitenkin vaihtoon sijalla 14. Kakkososuudella Antti juoksi hyvän juoksun nostaen Ponnen jo sijalle 5.

Kolmannella osuudella Espii oli Tommin tapaan hieman vaikeuksissa pienipiirteisessä kalliomaastossa. Pummia tuli ja vaihdossa Ponsi oli kuudes. Ankkurina Ponnella oli Pohjanmaan maastojen erikoismies Markku. Markku näytti nytkin osaamisensa sekä vauhtinsa ja nosti Ponnen kakkoseksi juosten ankkuriosuuden kovimman ajan. Viestin voiton vei Ikaalisten Nouseva-Voima.

Myös Ponnen kakkosjoukkue esiintyi edukseen. Joukkue taisteli pronssista vielä ankkuriosuuden loppupuolelle saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kuudenteen sijaan. Joukkueessa juoksivat Janne Häkkinen, Pekka Varis, Seppo Mäkinen ja Pekka Suorsa.

Tulokset

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2011-06-04


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pohjolan Osuuspankki Pellon kunta Pekan GPS-seuranta