Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Syksyn SM-putki yötä vaille valmis Luotu: 2011-09-25 12:54:19 (NT)

Syksyn SM-kilpailuista pitkä matka, keskimatka ja viesti on jo kilpailtu. Yö odottaa viikon päästä.

SM-pitkällä matkalla parasta ponsilaisvauhtia piti mykoplasman kiusaama Olli-Markus miesten pääsarjassa. Tuloksena tällä kertaa 25. sija. H17-sarjassa Jyri oli 28. ja H16-sarjassa Jere 37. B-finaalissa Krista juoksi naisten sarjassa toiseksi. Miesten B-finaalissa paras ponsilainen oli Sami-Petteri 12. sijallaan.

SM-keskimatkalla A-finaaliin selvisivät Olli-Markus miehissä ja Aino D18-sarjassa. Finaalissa OMa oli 19. ja Aino 38. B-finaalissa miesten puolella Markku oli toinen ja Taneli 12. Krista oli naisten B-finaalissa 14.

SM-viestissä miesten ykkösjoukkue Taneli, Sami-Petteri, OMa ja Markku oli 20. H18-sarjan kolmikko Jere, Heikki ja Jyri oli 14. Naisissa Ponsi juoksi sijalle 21. joukkueella Aino, Marke ja Krista.

Syksyn SM-kauden päättää yösuunnistus viikon päästä. Silloin Ponnella on vielä mahdollisuus tarttua mitalikantaan tämänkin syksyn osalta. Ainakin OMan osalta tilanne näyttää aiempia kisoja paremmalta, sillä mykoplasma on alkanut vähitellen helpottamaan antibioottilääkityksen ansiosta.

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2011-09-25


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta