Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

"Ponnen huippusuunnistajat pysyvät jatkossakin Ponnessa" Luotu: 2006-09-20 19:36:31 (NT), Päivitetty: 2006-09-20 19:40:33 (NT)

Tänään (20.9.2006) Lapin Kansassa julkaistu juttu Lapin huippusuunnistuksen keskittymisestä jatkossa Rovaniemelle ja Ounasvaaran Hiihtoseuraan sai monia pellolaisen suunnistuksen seuraajia, taustahenkilöitä ja tukijoita miettelijääksi. Ovatko Ponnen huiput vaihtamassa seuraa Ounasvaaraan Hiihtoseuraan? Pellon Ponnen nettisivujen toimitus päätti kysyä asiaa Ponnen huippusuunnistajien manageri Antti Ekonojalta.

Toimitus: "Terve Antti, oletko lukenut päivän Lapin Kansan?"
Antti: "Kyllähän näköislehti piti käydä netistä ostamassa, kun kuulin siinä olevan juttua lappilaisen suunnistuksen tulevaisuuden näkymistä."

Toimitus: "Ovatko Ponnen huippusuunnistajat siis vaihtamassa seuraa ensi kaudeksi Ounasvaaran Hiihtoseuraan?"
Antti: "Eivät ole. Minun tietooni ei ole tullut yhtään seurasiirtoa seurastamme poispäin. Vapan Marko on jotain tiedusteluja tehnyt suoraan urheilijoiltamme, mutta tietääkseni kaikki huippu-urheilijamme ovat sitoutuneet jatkossakin suunnistamaan Ponnen riveissä. Kiinnostusta tai tarvetta seurasiirtoon ei ole ilmennyt. Ja koska seuramme huippusuunnistajat ovat pääsääntöisesti erittäin hyviä ystäviäni, niin luotan heidän sanaan. Uskon, että jos joku tämän hetkinen urheilijamme olisi siirtymässä meiltä pois, niin kuulisin niistä aikeista ensimmäisten joukossa."

Toimitus: "Tarkoittaako tämä pikemminkin, että Ponteen olisi tulossa uusia lappilaisia suunnistajia?"
Antti: "Tätä asiaa on liian aikaista kommentoida tässä vaiheessa kautta, mutta visioita voi olla muullakin suunnalla kuin Rovaniemellä. ;-)"

Toimitus: "Mistä Vapan seurasiirtouutiset sitten ovat peräisin?"
Antti: "En pysty asiaa kommentoimaan kuin omasta ja Pellon Ponnen huippusuunnistuksen puolesta. Pellon Ponnelle tai mulle ei siis ole tullut yhteydenottoa suunnistajiemme laajamittaiseksi siirtymiseksi muualle. Ainoastaan joitain yksittäisiä tiedusteluja urheilijoiltamme, mihin he ovat vastanneet kieltävästi. Mielenkiintoista onkin, että Vapa puhuu laajalla rintamalla Lapin huippusuunnistuksen keskittymisestä Rovaniemelle, vaikka tällä hetkellä se on keskittynyt Pellon Ponteen ja näyttää pysyvän siellä ensikin kaudella. Kenties OH:n vahvistukset tulevat siis jostain muusta Lapin seurasta."

Toimitus: "Millä mielellä otatte OH:n mahdollisen kehittymisen vastaan?"
Antti: "Erittäin positiivisella mielellä. Toivotan onnea OH:n tavoitteille. Viime vuosina Ponsi on ollut aika ylivoimainen seura miehissä Lapin mittakaavassa. OH:n mahdollinen kehittyminen tuonee jatkossa kovempaa kilpailua esimerkiksi Lapin aluemestaruusviestiin ja PSM-viestiin. Ja kenties Jukolan parhaan lappilaisjoukkueen tittelistäkin tulee hyvä kilpailu. Kilpailutilanne esimerkiksi edellä mainituissa viesteissä piristää meidänkin suunnistajia, joten koen sen vain positiivisena asiana."

Toimitus: "Loppuun vielä vahvistus, eli Ponsi taistelee jatkossakin Lapin ja Suomen suunnistuksen kärjessä?"
Antti: "Kyllä taistelee. Tavoitteenamme on aina ollut "puhua" enemmän tuloksilla ja teoilla kuin esimerkiksi hypettää lehden palstoilla. Tavoite on jatkossakin sama. Pohjoinen puhaltaa."

Toimitus: "Kiitoksia!"
Antti: "Eipä kestä. Kisoissa nähdään!"

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2006-09-20


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta