Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Kotimainen kesäkausi käyntiin Silja-rasteilla Luotu: 2012-04-21 19:16:22 (NT)

Kotimainen kesäsuunnistuskausi polkaistiin ponsilaisten osalta käyntiin lauantaina, kun Salon seudulla järjestyn kevätleirin päätteeksi peräti 14 ponsilaissuunnistajaa starttasi Paimion Silja-rasteilla.

Parasta menestystä saatiin miesten EM-katsastussarjana toimineessa H21E-sarjassa, jossa Olli-Markus Taivainen oli alun virheistä huolimatta toinen, runsaan minuutin Vaajakosken Terän Pasi Ikosta hitaampana. Kisassa kolmanneksi ehtivät Kalevan Rastin Hannu Airila ja Jarkko Huovila samalla ajalla, +2.04 voittaja Ikosta hitaampana.

Myös miesten kakkossarjassa H21A1-sarjassa saatiin menestystä, kun ensimmäistä kisaansa Ponnen väreissä juossut Lauri Oikarinen oli hänkin toinen Sibbo-Vargarnan Viktor Mansnerin jälkeen. Myös Isokosken Markku onnistui kauden avauskisassaan kotimaan kamaralla hyvin ollen neljäs (+1.23 kärkeen), vaikka valittelikin Salossa vietetyn reeniviikon tuntuneen raajoissa.
"Tuli siinä rapea minuutti tehtyä virhettäkin, ja meno oli raskasta, mutta runttasin menemään", totesi "Ylivieskan hirvenäkin" tunnettu viittä vaille valmis metsätalousinsinööri.
Muut ponsilaiset eivät kymppisakkiin yltäneet. Tommi Uusimäki oli 16., Taneli Pantsar 21., Juho-Matti Taivainen, Sami-Petteri Juopperi ja Jesse Martélius peräkkäisillä sijoilla 26-28., Jyri Uusitalo 38. ja Antti Ekonoja 55.

Naisten D21A1-sarjassa Krista Joona meni "suunnistuspää edellä" ollen sarjassaan 20.

Hyviä suunnistussuorituksia kevätleirillä esittänyt Heikki Vuopio oli H16-sarjassa 15. vetäen "ihan hyvän" suorituksen tehden vain muutamia pieniä virheitä ja pikkukoukkuja. AV-leirillä Paimiossa viikon suunnistanut Aino Vuopio oli 17. D18-sarjassa. H18-sarjassa Jere Pantsar sortui isoon virheeseen ollen 53.

Kevään kilpailut jatkuvat sunnuntaina Salossa kilpailtavien Ankkurirastien merkeissä, jossa juostaan pitkänmatkan kilpailut.


Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2012-04-21


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pohjolan Osuuspankki Pellon kunta Pekan GPS-seuranta