Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

OMa EM-kisoissa, muu joukkue viestikisoissa Luotu: 2012-05-20 20:56:43 (NT)

Olli-Markus summasi tnn pttyneist EM-kilpailuista sijat 39, 20 ja 7. Kotimaan kamaralla Keskipohjanmaa-viestiss Ponsi oli neljs ja Lakeuden viestiss kolmas.

Ruotsissa EM-kilpailuissa Olli-Markuksen henkilökohtaiset matkat (keskimatka ja pitkä matka) toivat sijat 39. ja 20. Vaikkei ihan tavoitteeseen (TOP10) päästy, voidaan etenkin pitkän matkan 20. sijaa pitää kohtuu hyvänä. Lisää uskoa tulevaan valaa loistavat karsintajuoksut, etenkin pitkän matkan voittoisa suoritus. Jatkossa on lupa odottaa arvokisoista TOP10-sijoituksia myös finaaleista.

Viestissä OMa ankkuroi Suomen sijalle 7. Joukkueen muut jäsenet olivat Jani Lakanen ja Hannu Airila.

Olli-Markus
OMa viestin maalisuoralla (Kuva: Suomen Suunnistusliitto)

Kannuksessa Keskipohjanmaa-viestissä Ponnen ykkönen (Janne, Sami-Petteri, Lauri ja Markku) sijoittui neljänneksi. Kyseisen viestin B-sarjassa Ponsi otti paalupaikan joukkueella Jyri, Antti ja Jari.

Vaasassa Lakeuden viestissä Ponnen ykkösjoukkue (Sami-Petteri, Jyri ja Markku) oli jo lähellä voittoa, kun kolmantena ankkureista matkaan lähtenyt Markku oli noussut yleisörastilla kilometri ennen maalia kärkeen. Harmittava pummi kolmanneksi viimeisellä rastilla pudotti kuitenkin Ponnen kolmanneksi.

EM-kisasivut (mm. täydelliset tulokset)
Keskipohjanmaa-viestin tulokset
Lakeuden viestin tulokset

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2012-05-20


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta