Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Ponnen miehet 12. SM-viestissä Luotu: 2012-09-18 10:29:04 (NT)

Ponnen miesnelikko Juho-Matti Taivainen, Markku Isokoski, Lauri Oikarinen ja Sami-Petteri Juopperi juoksi Leppävirralla SM-viestissä upeasti sijalle 12.

Ponsi lähti tavoittelemaan plakettia ennakkoluulottomasti ilman syömähammastaan, sydänlihastulehduksesta toipumassa olevaa Olli-Markus Taivaista. Viestin avasi perusvarmalla juoksulla Emppu, vaihtosija oli 28., mutta ero kymppisakkiin vain reilut 2 minuuttia.

Toisella osuudella Markku laittoi ison vaihteen päälle ja juoksi yhden kauden kovimmista juoksuistaan. Vaihdossa Ponsi jo 14. ja kymppisakki enää vain 8 sekunnin päässä. Markku oli osuuden 6. nopein. Kolmannella osuudella Lauri jatkoi siitä, mihin Markku jäi. Osuuden 5. nopein aika nosti Ponnen jo sijalle 8. Laurilta ehkäpä kauden paras juoksu upeaan paikkaan.

Ankkurina Espii pääsi kovaan kyytiin. Valitettavasti jalat eivät olleet palautuneet edellisen päivän keskimatkalta riittävästi, joten fyysisesti Espii ei ollut parhaimmillaan. Suunnistus kuitenkin toimi hyvin, joten maalissa ohi oli päässyt vain 4 joukkuetta. Loppusija siis ylivoimaisesti 2000-luvun paras SM-viestisijoitus 12. Plaketti jäi 4 minuutin päähän.

H18-sarjassa Ponnen joukkue Jere Pantsar, Heikki Vuopio ja Jyri Uusitalo oli 13.

SM-viestin tulokset

Edellispäivän SM-keskimatkalla A-finaaliin juoksivat miehissä Markku ja Espii, sekä junnuissa Jere (H17) ja Jyri (H18). Finaalin sijoitukset: Markku 34., Espii 42., Jere 35. ja Jyri 36.

SM-keskimatkan tulokset

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2012-09-18


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta