Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Pohjoistuuleen aimo annos asennetta lis Luotu: 2012-11-15 12:59:58 (NT), Päivitetty: 2012-11-15 13:01:52 (NT)

Suunnistuksen monilahjakkuus, 22-vuotias Antti Vainio siirtyy edustamaan Pellon Pontta suunnistuksessa. Nuoren, huippu-urheilijan asenteella varustetun urheilijan parhaimpia saavutuksia suunnistuksessa ovat lukuisten nuorten SM-mitalien lisksi nuorten MM-kisojen 10. sija pitkll matkalla vuonna 2010 ja viime keslt lupaava SM-sprintin 11. sija psarjasta.

Vainion lajivalikoimaan kuuluu suunnistuksen lisäksi laaja kattaus eri kestävyysurheilulajeja, joista hiihto- ja pyöräsuunnistuksessa työpöydän laatikkoon on kertynyt myös nuorten MM-mitaleja. Ensimmäiset vuodet pääsarjassa sujuivat erityisesti sprinttisuunnistukseen satsaten, lähtökohdat lajiin kun ovat suomalaisittain varsin mallikkaat: Vainion 11. sija nuorten MM-sprintissä 2010 on kaikkien aikojen paras sprinttinoteeraus suomalaisen juoniorimiehen juoksemana.

Jatkossa hyvää kehitystä jatkaakseen Vainio pyrkii kehittymään aiempaa kokonaisvaltaisemmin äärimmäisenä kestävyysurheilijana. Lukuisat lupaavat väläytykset ovat vielä näkyneet harvoin tuloslistalla asti, mutta harjoitusvuosien mukanaan tuoma tasaisuus ja kokemus tuottavat varmasti tulosta ennemmin tai myöhemmin.

Antti ottaa happea

Vainio sopii Ponnen asenteelliseen urheilijaporukkaan mainiosti. Yhden Suomen lupaavimman huippusuunnistajan matkan tukeminen kohti huippua on vastuullinen tehtävä. Ponnen toimintaperiaatteissa lähtökohtana on kunniotus ja sille taustalle Anttikin jatkossa saa menestystään rakentaa.

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2012-11-15


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta