Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Ponsi pettyi Tiomilassa Luotu: 2013-05-07 12:00:28 (NT)

Tämän kevään Tiomila Tukholman lähellä Kungsängenissä ei sujunut Ponnen miehiltä odotuksien mukaisesti, vaan tuloksena oli "vasta" 61. sija.

Vaikkakin kevät oli ollut rikkonainen usealle Ponnen miehelle muun muassa sairasteluiden vuoksi, oli tavoitteena parantaa edellisvuoden sijoitusta (45.). Viestiä lähti avaamaan Juho-Matti. Fyysisesti kärkiletkassa pysyminen ei tuottanut ongelmia, mutta yksi iso noin 8 minuutin virhe pudotti Empun kauas kärjestä. Vaihtoon Emppu tuli sijalla 112.

Kakkososuudella hyvän takaa-ajon käynnisti Olli-Markus. OMa pystyi lähes puhtaaseen suoritukseen vaihtosijoituksen noustessa lupaavasti sijalle 67. Kolmososuudella Laurille sattui kuitenkin yksi lähes 10 minuutin virhe, mikä pysäytti hyvin alkaneen takaa-ajon. Vaihtoon Lauri juoksi sijalla 74.

Nelososuuden pitkälle yölle Perttua ei siis saatu toivottuihin kärkiletkoihin ja matkaa vaikeutti huomattavasti myös jo toisella rastilla hajonnut lamppu. Pienellä varavalolla Perttu sinnitteli kuitenkin upeasti mukana letkoissa ja vaihtoi Ponnen sijalla 70. Vitososuudella Tommi pystyi tasaisen varmaan suoritukseen vaihtaen sijalla 62.

Kutososuudella Jyrillä oli pieniä vaikeuksia useammalla rastilla ja vaihtosija valahti taas muutaman sijan alaspäin sijalle 65. Myöskään Antti ei kyennyt lyhyellä putkiosuudella löytämään oikeita selkiä, ja vaihdossa oltiin vasta sijalla 68.

Kasiosuudella Sami-Petteri onnistui hyvin tehden vain pieniä virheitä. Vaihdossa Ponsi oli taas noususuunnassa sijalla 58. Myös ysiosuudella Samuel onnistui tekemään lähes puhtaan suorituksen vaihtosijan pysyessä samana.

Ankkurina Markku aloitti hyvin ja hilasikin Ponnen sijoitusta vähitellen lähemmäksi viidenkymmenen parhaan joukkoon pääsyä. Loppupuolella Markullekin tuli kuitenkin yksi iso virhe, ja Ponnen loppusija maalissa oli 61.

Huolimatta heikohkosta kenraalista, reilun kuukauden päästä Jukolassa Ponnen miesten aikomus on vähintäänkin puolittaa nyt 10Milassa saatu sijoitus.

Tiomilan tulokset

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2013-05-07


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta