Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Syksyn SM-kisakooste - ponsilaiset niukasti mitalien ulkopuolella Luotu: 2014-10-20 13:09:02 ()

Syksyn SM-kilpailukausi pttyi erikoispitkll matkalla menneen viikonvaihteena. Ponsilaiset jivt niukasti mitalien ulkopuolelle; lhimpn oli Olli-Markus erikoispitkll matkalla oltuaan siin neljs.

Syksyn SM-kisakausi alkoi syyskuun eka viikonvaihteessa pitkän matkan SM-kilpailulla Jyväskylässä. Karsinnasta A-finaaliin selvisivät ponsilaisista OMa (H21), Lauri (H21), Jyri (H20) ja Sampo (H18). Finaalissa parhaan tuloksen teki Jyri ollen viimeinen plaketisti sijoittumalla kymmenenneksi. OMan sijoitus oli 12., Laurin 31. ja Sampon 16.

Pitkän matkan tulokset

Kaksi viikkoa pitkän matkan jälkeen oli luvassa SM-sprintti ja heti perään SM-viesti, johon Ponsi lähti vähintään plakettiodotuksin. Sprintissä ponsilaisia oli mukana vain kolme. A-finaalipaikkoja ei herunut, mutta B-finaaleissa kaikki (Emppu, Janne ja Jere) olivat kolmen parhaan joukossa. Viestissä ykkösjoukkueessa juoksivat Jyri, Lauri, Espii ja OMa. Laurin erinomaisen kakkososuuden jälkeen Ponsi olikin vielä plaketissa kiinni, mutta lopulta taivuttiin sijalle 15, mikä oli pettymys.

Sprintin tulokset
Viestin tulokset

Syys-lokakuun vaihteessa vuorossa oli SM-yö, jossa parhaiten ponsilaisista onnistui OMa tuoden miehistä plaketin yhdeksännellä sijallaan. Muiden finalistien sijoitukset: Lauri 20. (H21), Sampo 24. (H18) ja Jere 37. (H20).

SM-yön tulokset

Syksyn SM-kauden päätti erikoispitkä matka Kytäjällä Hyvinkäällä. Siellä oltiin erittäin lähellä mitalia, sillä OMa juoksi miehissä neljänneksi vain 20 sekuntia mitalista. Jossiteltavaakin jäi, sillä välillä OMa johti yhteislähtökilpailua jo noin minuutilla. Myös Espii ja Sampo juoksivat erinomaisesti. Espii miehissä 15. ja Sampo H18-sarjassa plaketilla viides. Lauri oli miehissä 39. Myös Sepi Mäkinen oli kymppisakissa, yhdeksäs 50-vuotiaiden sarjassa.

SM-erikoispitkän matkan tulokset

EP:llä siis saatiin syksylle nousujohteinen loppu, mutta mitali jäi harmittavan lähelle. Mutta kuten aina syksyllä - ens kauella ollaan sitten taas entistä kovempia ja tarrataan niihin mitaleihinkin kiinni. :)

Jyri ja Emppu tulossa vaihtoon SM-viestin avausosuudelta
Jyri ja Emppu tulossa vaihtoon SM-viestin avausosuudelta

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2014-10-20


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta