Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Olli-Markukselle MM-tuliaisina sijat 24 ja 31 Luotu: 2015-08-09 08:13:01 (NT), Päivitetty: 2015-08-09 08:15:58 (NT)

Suunnistuksen Skotlannin MM-kilpailuissa Olli-Markus Taivainen sijoittui keskimatkalla sijalle 31 ja pitkällä matkalla sijalle 24.

Vielä keväällä näytti, että terveysongelmien vuoksi Olli-Markus ei ehdi MM-kisakuntoon. Viimeisen kuukauden onnistunut harjoittelu toi kuitenkin sellaisen kunnon, jolla OMa mahtui Suomen joukkueeseen sekä keskimatkalle että pitkälle matkalle. Selvää kuitenkin oli, ettei mitalikuntoon ehditty vielä näihin kilpailuihin.

Keskimatkalla OMa teki ykkösrastille isohkon virheen, mutta sen jälkeen kisa sujui hyvin. Kovassa seurassa sijoitus nousi loppua kohden ollen lopulta 31. OMan kommentit kisasta: "Ykköselle se mitä ei pitänyt tehdä, reilun minuutin virhe ja kisa oli siinä. Sain hyvin kasattua itseni, pitkällä välillä taas ykkösrastin tienoilla hetkeksi hukkasin itseni  ja muutama pieni kaarros rastinottoihin, mutta loppu tuli kaiken kaikkiaan tason mukaisesti. Tiukkaan kisaan ei tuollaista saa tehdä, ilman sitä voisi olla tyytyväinen."

Tulokset ja Suunnistusliiton uutinen

Pitkällä matkalla OMa onnistui tasaisesti. Raskaassa ja pitkässä kisassa virhettä tuli parille rastille, mutta kokonaisuus oli onnistunut. Tuloksena ollut 24. sija on OMan uran paras aikuisten MM-pitkän matkan sijoitus. OMan kommentit: "Varmasti hienoin rata mitä urallani pääsen arvokisoissa kokemaan ja mahtava päästä tämä juoksemaan. Virheet kahdessa rastinotossa, joista ensimmäinen melkoinen blackout, parannettavaa ehkä pari minuuttia kaikkinensa. Fyysisesti ei parasta, mutta maltillisella alulla sain tuotua jollakin tapaa loppuun asti. Kaveria olisin matkalla välillä kaivannut, mutta sitä ei tule kuin paremman WRE-sijan kautta. Mieleenpainuva kokemus, MM-finaali sellaisessa maastossa missä minun suunnistus tapahtuu."

Tulokset ja Suunnistusliiton uutinen

OMa pitkällä matkalla
OMa pitkällä matkalla. Kuva: Suunnistusliitto

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2015-08-09


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta