Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

OLLI-MARKUS PRONSSILLA EUROOPPA CUPISSA Luotu: 2006-10-09 22:17:17 (Make), Päivitetty: 2006-10-10 08:59:18 (Make)

Olli-Markuksen kolmas- ja Juho-Matin 11. tila oli parasta poikien suomalaisvauhtia nuorten Eurooppa cupissa Sveitsissä

Spiez, Sveitsi

Viikonloppuna Sveitsissä kilpailtiin Nuorten Eurooppa cup, jossa juostiin sprintti ja pitkämatka 18- ja 20-sarjoissa, sekä viesti, jossa sarjat olivat vain tytöille ja pojille. Suomi oli mukana 16-henkisellä joukkueella.

Syksyn viimeinen kilpailu sujui veljeksiltä kaksijakoisesti. Yllättäen sprintti sujui molemmilla pitkää matkaa selvästi ryhdikkäämmin.

Olli-Markuksen pronssimitali sprintissä oli paras suomalaissaavutus sunnuntaina päättyneessä suunnistuksen nuorten Eurooppa cupissa Sveitsissä.Samalla se oli Ollin paras sijoitus kesäsuunnistuksen maajoukkuepaidassa. Olli-Markus kilpaili tällä kertaa 18-vuotiaiden sarjassa.

Myös velipoika Juho-Matti onnistui parhaiten sprintissä. Juho-Matti sijoittui 20-vuotiaiden sarjassa yhdenneksitoista.  Tulos on Juho-Matin paras henkilökohtainen kesän kansainvälisissä arvokilpailuissa. Sijoitus oli vanhempien poikajunioreiden paras suomalaistulos viikonvaihteen kolmen kilpailun sarjassa.

Pitkän matkan kilpailussa kumpikaan veljeksistä ei onnistunut. Juho-Matin sijoitus oli 34 ja Olli- Markuksen suoritus päättyi hylkäämiseen.

Viestissä Olli-Markuks suunnisti Suomi 1. joukkueessa, mikä  päätyi sijalle 12 ja Juho-Matti Suomi 2. joukkueessa sijalle 20.

(tässä virallinen tiedote)... lisää läppää ja kuvia heittänevät tänne, kunhan reissuiltaan ehtivät.


Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2006-10-10


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta