Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Ponsilaiset valmistautuvat PM-kilpailuihin ja MM-katsastuksiin Luotu: 2007-01-14 15:51:06 (NT), Päivitetty: 2007-01-14 16:08:36 (NT)

Hiihtosuunnistuskausi saatiin kunnolla käyntiin viime viikonloppuna Rovaniemellä pidetyissä aikuisten sarjojen PM-katsastuksissa ja muiden sarjojen kansallisissa kilpailuissa. Tulevana viikonloppuna ponsilaisilla ovat edessä aikuisten PM-kilpailut ja nuorten MM-katsastukset Torniossa ja Keminmaassa.

Rovaniemen kilpailuissa Juho-Matti ja Olli-Markus pitivät miesten sarjassa hyvää vauhtia, mikä oikeutti heille paikat avoimien Pohjoismaiden mestaruuskilpailujen kansalliseen ryhmään. Juho-Matti hiihti katsastuksissa kaksi kertaa sijalle 8. Olli-Markus hiihti sijoille 9 ja 14. Rovaniemellä juniorisarjoissa ponsilaisten vauhti oli lupaavaa nuorten MM-katsastuksia ajatellen. H20-sarjassa Taneli oli kolmas ja Jukka neljäs. Kisan voitti kesällä Ponnen riveissä suunnistava Uusimäen Tommi. H18-sarjassa Eelipekka vei voiton.

Eelipekka
Eelipekan vauhti Rovaniemellä lupaili hyvää tulevaisuutta ajatellen

PM-kilpailut hiihtosuunnistetaan Torniossa ja Keminmaassa 19.-21.1.2007. Matkoina ovat sprintti, pitkämatka ja viesti. Juho-Matti ja Olli-Markus lähtevät testaamaan vauhtiaan koviin kansainvälisiin koitoksiin. Etenkin Juho-Matille kisat ovat hyvä tason mittari ja näyttöpaikka, koska ensi vuonna Juho-Matti siirtyy miesten sarjaan. Kilpailut ovat myös erinomainen viimeistelyharjoitus nuorten MM-kilpailuja varten sekä näyttöpaikkana joukkueen valitsijoille että myös viimeistelevänä harjoituksena. Kovia kansainvälisiä kilpailuja ei tule hiihtosuunnistuksessa koskaan liikaa.

Juho-Matti
Juho-Matti osoitti olevansa vahvassa kunnossa ennen PM-kilpailuja

Nuorten MM-katsastukset hiihdetään samoilla urilla 19.-20.1.2007. Juho-Matin ja Olli-Markuksen antaessa näyttönsä miesten sarjassa varsinaisiin nuorten katsastuksiin osallistuvat Ponnesta Jukka, Taneli ja Eelipekka. Rovaniemen tulosten perusteella jopa kaikilla kolmella on mahdollisuudet kolkutella MM-joukkueen paikkoja onnistuessaan. Etenkin Jukalta ja Tanelilta voi odottaa miten kovia tuloksia tahansa ja Eelipekan vauhti näyttää kiristyvän tasaisesti Suomen kärkeä kohti. Etuina ponsilaisilla on pitkästä aikaa sekin, että kisapaikalle ei tarvitse matkustaa kokonaista päivää. Nuorten MM-kilpailuihin valitaan 6 poikaa ja 6 tyttöä. Itse kisat pidetään Itävallassa 11.-18.2.2007.

Antti
Joukkueen manageri pystyy levollisin mielin odottamaan tulevia tärkeitä kilpailuja

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2007-01-14


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta