Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Taneli MM-katsastuksissa 1. ja 5. Luotu: 2007-01-19 17:41:25 (NT), Päivitetty: 2007-01-20 19:08:24 (NT)

Taneli Pantsar voitti hiihtosuunnistuksen nuorten MM-katsastusten sprintin ja oli pitkällä matkalla viides tarraten näin vahvasti kiinni MM-paikkaan.

Taneli hiihti Torniossa 19.1. käydyssä sprintissä tasaisesti voiton tullessa niukasti kahden sekunnin erolla Valkeakosken Leo Laakkoseen. Myös Eelipekka ja Jukka olivat hyvässä vauhdissa sijoitusten ollessa 13. ja 14. Eroa Taneliin tuli vajaat kaksi minuuttia.

Olli-Markus ja Juho-Matti hiihtivät sprintissä miesten sarjassa PM-kilpailujen kansallisessa sarjassa. Kilpailu oli samalla katsastus aikuisten MM-kilpailuihin. Pojat esiintyivät edukseen sijoitusten ollessa 6. ja 10. Hyvillä hiihdoilla pojat vakuuttivat myös nuorten MM-joukkueen valitsijoita.

Keminmaassa hiihdettiin 20.1. toinen katsastus pitkillä matkoilla. Taneli jatkoi nytkin hyvää menoaan sijoituksen ollessa viides. Eelipekan sijoitus oli 20. Olli-Markus ja Juho-Matti hiihtivät pitkänkin matkan miesten sarjassa. Olli-Markus paransi menoaan lauantailta ollen nyt hienosti toinen. Myös Juho-Matti paransi sijoitustaan ollen seitsemäs.

Nuorten MM-joukkueeseen valitaan kuusi poikaa. Katsastusten perusteella Suomen joukkueessa pitäisi olla kolme ponsilaista, eli Taneli, Olli-Markus ja Juho-Matti. Juho-Matin ja Olli-Markuksen paikka lieneekin jo varma. Katsastusten tuloksia sekä sijoituksellisesti että ajallisesti yhteen laskiessa myös Tanelin pitäisi olla kuuden valitun joukossa. Mutta aina arvokisojen valinnat eivät ole pelkkää matematiikkaa, joten Ponnen leirissä odotetaan valintoja mielenkiinnolla. Lopulliset valinnat lienevät selvillä tiistaina 22.1.

Sprintin tulokset löytyvät osoitteesta: http://www.kokkens.fi/tulokset/fi/NOCsprint/.

Pitkän matkan tulokset löytyvät osoitteesta: http://www.kokkens.fi/tulokset/fi/NOClong/.

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2007-01-20


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pohjolan Osuuspankki Pellon kunta Pekan GPS-seuranta