Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Taneli EM-nelonen, Juho-Matti MM-kasi Luotu: 2007-02-14 22:32:26 (NT), Päivitetty: 2007-02-14 22:36:31 (NT)

Nuorten MM-kilpailut jatkuivat tänään keskimatkalla, jossa Juho-Matti oli paras suomalainen 8. sijallaan. Olli-Markus ei päässyt ihan sprintin vauhtiin sijoituksen ollessa 18. 17-vuotiaiden EM-keskimatkalla Taneli oli hienosti 4. jääden mitalista vain 23 sekuntia.

Suomi jäi mitalitta hiihtosuunnistuksen nuorten MM-kisojen keskimatkalla. Parhaana suomalaisena Itävallassa esiintyi Juho-Matti Taivainen, joka sijoittui kahdeksanneksi. Naisten paras oli kymmenenneksi sijoittunut Anni Honkimaa.

Vaisu suomalaispäivä näkyi runsaina virheinä erityisesti joukkueen kärkinimillä.

- Sprintissä epäonnistuneista moni onnistui tänään ja nosti sijoitustaan huomattavasti, mutta kärkimenijämme tekivät vuorostaan runsaasti virheitä, kertoi nuorten valmentaja Tomi Ruutiainen.

Juho-Matti Taivainen valitteli valmentajan mukaan kisan jälkeen flunssan oireita, joten kahdeksas sija oli siihen nähden kelpo suoritus.

Maanantaina MM-sprintin voittanut Olli-Markus Taivainen oli menossa väärälle rastille, ja joutui koukkaamaan takaisin. Virhe pudotti sijoituksen 18:nneksi.

Naisten kisassa suomalaiset terävöittivät menoaan, mutta kymppikärkeen ylsi sprintin tavoin ainoastaan Honkimaa.

- Myös Milka Leppäsalmi (13.) ja Tiia Tallila (15.) paransivat suoritustaan roimasti. Ilman muutamia reitinvalintavirheitä sijoitukset olisivat parantuneet vielä enemmän, Ruutiainen arvioi.

17-vuotiaat aloittivat keskiviikkona Itävallassa oman EM-urakkansa. Tyttöjen kisa mitätöitiin, kun yksi rasti puuttui maastosta. Pojissa Suomen mitali jäi 23 sekunnin päähän, kun Taneli Pantsar oli neljäs.

- Suoritus oli aivan luokaton. Virheitä tuli varmaan eniten tällä kaudella. Vaikea sanoa, mistä se johtui. Urat olivat pehmeitä, tosi vaikeita hiihtää, kertasi pellolainen Pantsar.

(Lähde: http://www.ssl.fi)

Keskimatkan tulokset
MM-kilpailujen kotisivut

EM-nelonen

EM-nelonen

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2007-02-14


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pohjolan Osuuspankki Pellon kunta Pekan GPS-seuranta