Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

SM-viikonlopulta kultaa ja hopeaa Luotu: 2007-03-13 20:41:08 (NT)

SM-viikonloppu Alajärvellä toi Ponnelle kultaa ja hopeaa. Olli-Markus voitti pitkän matkan 18-vuotiaiden mestaruuden ja viestissä Ponnen 20-vuotiaiden kolmikko Jukka, Taneli ja Olli-Markus saavutti hopeaa.

Pitkällä matkalla Olli-Markuksen vanavedessä myös Taneli ja Eelipekka saavuttivat plakettisijat. Taneli hiihti sijalle 5 ja Eelipekka sijalle 9. Näin Ponnen kokonaispanos oli vakuuttava. 20-vuotiaissa Jukka oli lähellä plakettia ollen 11. 20-vuotiaiden mestaruuden vei "kesäponsilainen" Tommi.

Pitkän matkan tulokset

Viestissä sairastelut estivät Ponnen muiden joukkueiden osallistumiset. Muutaman vuoden kultaputki katkesi tänä vuonna Jämsän Retki-Veikkojen ollessa parempi. Hopea antoi joukkueelle sopivasti nälkää seuraavan viikonlopun Lumi-Toukolaa varten.

Viestin tulokset

SM-kilpailut jatkuvat tulevana viikonvaihteena Kuortaneella keskimatkoilla ja Lumi-Toukolalla, jonne Ponnella on pitkästä aikaa erittäin iskukykyinen joukkue.

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2007-03-13


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pohjolan Osuuspankki Pellon kunta Pekan GPS-seuranta