Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

SM-sprintistä kaksi hopeaa Luotu: 2007-03-27 08:25:53 (NT), Päivitetty: 2007-03-27 08:28:16 (NT)

Taneli ja Juho-Matti nappasivat hopeasijat Ylitorniolla pidetystä hiihtosuunnistuksen SM-sprintistä. Lisäksi tuliaisina olivat Eelipekan ja Jukan plaketit. Taneli nappasi myös samassa yhteydessä käytyjen Lapin Lumirastien voiton.

H18- ja H20-sarjat ovat muodostuneet ponsilaisten menestyssarjoiksi. Ainiovaaran SM-sprinttikään ei tuonut tähän poikkeusta. H18-sarjassa Tanelille oli tyrkyllä kultamitalikin, mutta viimeisen rastin virhe vaihtoi mitalin värin hiukan himmeämmäksi. Mitali oli kuitenkin Tanelin ensimmäinen henkilökohtainen SM-mitali tältä keväältä, joten siihen voidaan olla tyytyväisiä. Eelipekka säesti hyvin menestystä plakettisijallaan oltuaan 7. Olli-Markus kilpaili sprintissä miesten sarjassa, joten ihan täyspottia ponsilaiset eivät H18-sarjasta tällä kertaa vieneet.

Taneli
Taneli lyö wassua

H20-sarjassa Juho-Matti palasi mitalikantaan sairastelujen jälkeen. Kultakaan ei jäänyt kauas, mutta tällä kertaa tuliaisina oli hopea. Juho-Matti kuulosti varsin tyytyväiseltä: "Eipä näitä hopeamitaleita liikaa aiemmista kisoista olekaan!". Toimituksen huomiona voidaan todeta, että hopeamitaleita ei todellakaan ollut ennestään kovin montaa, kultamitaleita sen sijaan niin paljon, että on vaikea pysyä laskuissa. :-) Juho-Matti kertoi myös, että hopea ja kevään sairastelut jättivät paljon nälkää tulevalle kesäkaudelle: "Sprintissä ja pitkällä matkalla on tarkoitus taistella voitosta.". Jukan menossa painoi hiukan armeijan metsäleirin tuoma väsymys, mutta tuliaisina oli silti 7. sija Eelipekan tavoin.

Juho-Matti
Juho-Matti loikkaa Ainiovaaran rinteillä

Tällä kertaa ponsilaisilla oli tuomisina hyvät suoritukset myös miesten sarjasta. Olli-Markuksen vauhti riitti 12. sijaan ja Anttikin jäi vain hiukan heikommaksi 19. sijallaan (kilpailussa 20., mutta edellä yksi ulkomaalainen). Olli-Markus valitteli hiukan väsyneensä kisan loppupuolella, alkuvauhti lupaili sijoitusta lähes mitalin tuntumaan. Antti kertoi tehneensä kauden parhaan hisusuorituksen. Kauden tavoitteena oli ollut 20 joukkoon sijoittuminen, mikä nyt täyttyi. Kauteen valmistautuminen ei ollut sujunut parhaalla mahdollisella tavalla lumipulan, pakkasten ja työkiireiden takia, joten 19. sija toi suurta tyytyväisyyttä. Seuraavan kahden vuoden hisuprojektina Antilla on SM-viestimitali, Lumi-Toukolan voitto ja henkilökohtainen SM-plaketti.

SM-sprintin jälkeen Ainiovaaralla jatkuivat Lapin Lumirastit, joiden 1. osakilpailu SM-sprintti oli. Taneli voitti H18-sarjan Lumirastit vakuuttavasti Eelipekan ollessa 4. Junioripuolella H12-sarjassa Aapomikko oli 5. ja Jere 8.

Eelipekka
Eelipekka Ainiovaaran hyvillä urilla

SM-sprintin ja Lapin Lumirastien tulokset

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2007-03-27


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pohjolan Osuuspankki Pellon kunta Pekan GPS-seuranta