Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Ponsilaiset jäivät mitaleitta SM-sprintissä Luotu: 2007-06-04 14:03:24 (Antti), Päivitetty: 2007-06-04 14:05:17 (Antti)

Suunnistuksen SM-sprintistä Seinäjoelta odotettiin hyvänä päivänä Ponnelle jopa useitakin mitaleita. Iltapäivän aikana kyllä paistoi aurinko, mutta ei tällä kertaa Ponnen suunnistajille.

Lähimmäksi mitalia pääsi Olli-Markus, joka oli H18-sarjassa neljäs, 10 sekuntia mitalista. Tällä kertaa Olli sortui liian isoihin virheisiin ja mitalit karkasivat käsistä. Muita A-finaaliin päässeitä ponsilaisia olivat Juho-Matti ja Jukka H20-sarjassa sekä Seppo H35-sarjassa. Sepon loppusijoitus oli 9, Juho-Matin 12. ja Jukan 31.

Muut ponsilaiset jäivät B-finaaleihin joko virheiden tai fysiikan vuoksi. B-finaaleissa meno oli parasta Pekalla (H35) ja Tanelilla (H18). Pekka otti voiton ja Taneli oli toinen.

Kokonaisuudessaan näytti siltä, ettei Seinäjoen melko puhdas metsäsprintti sopinut enemmän puistomaisiin sprintteihin harjoitelleille ponsilaisille. Sprintissä pienikin virhe voi kostautua, millä tavalla nyt kävikin.

Seuraavaksi ponsilaiset keskittyvät Tornionlaakson rastipäivien järjestelyihin ja nuorten MM-katsastuksiin. Ja siitä viikko eteenpäin katseissa siintääkin jo yksi kevätkauden huipentuma, Virkiä-Jukola 2007. Tavoitteita siis riittää jatkossakin.

SM-sprintin kisasivut

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2007-06-04


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pohjolan Osuuspankki Pellon kunta Pekan GPS-seuranta