Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Olli-Markukselle pitkän matkan MM-hopeaa Luotu: 2008-02-15 19:27:59 (NT), Päivitetty: 2008-02-16 20:30:22 (NT)

Olli-Markus karisti yön aikana sprintin pettymyksen harteiltaan ja otti vakuuttavasti MM-hopeaa kuninkuusmatkalta. Taneli täydensi Ponnen menestystä 7. sijallaan.

Pitkän matkan mestaruuden vei Bulgarian oma poika Stanimir Belomazhev, jolle Olli-Markus hävisi tunnin kisassa 40 sekuntia. Ollin kisa sujui tasaisesti ilman isoja virheitä ja vauhti säilyi loppuun asti hyvin. Myös viime vuonna Olli oli pitkällä matkalla toinen, joten mitalin puolustaminen onnistui mainiosti.

Olli-Markus vauhdissa - http://bgof.org/jwskioc2008

Myös Taneli paransi suoritustaan roimasti sprintistä. Tasainen suoritus toi Tankalle päämatkaltaan upean seitsemännen sijan. Kärkeen tuli eroa 4.06, mutta neljänteen sijaan vain 51 sekuntia. Neljännellä sijalla oli Leo Laakkonen, joten suomalaismenestys poikien kisassa oli kokonaisuudessaan mainio.

Huomenna kisoissa on välipäivä. Sunnuntaina hiihdetään keskimatka ja maanantaina kisat päättävä viesti. Nyt kun menestyksessä on "pää auki" molemmilla ponsilaisilla ja paineet poissa, niin keskimatkalle voidaan lähteä vapautuneesti. Yleensä se on tuottanut hyviä tuloksia, joten kisojen päätösmatkoja odotellaankiin taustajoukoissa toiveikkaina. Nettitoimitus onnittelee molempia urheilijoitamme hienoista suorituksista tänään!

Pitkän matkan tulokset

Kisasivut

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2008-02-16


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta