Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Virheet estivät MM-keskimatkan menestyksen Luotu: 2008-02-17 21:17:39 (NT)

Sekä Olli-Markus että Taneli tekivät minuutin pummit MM-keskimatkalla. Tiukassa kisassa nämä veivät todennäköisesti Ollilta mitalin ja Tanelilta paikan kymppisakkiin. Poikien loppusijoitukset olivat 8 ja 13.

Ihan parasta iskuaan Olli-Markus ja Taneli eivät MM-keskimatkalle löytäneet. Molempien vauhti oli hiukan heikompaa kuin menestyksekkäällä pitkällä matkalla. Perusvauhtikin olisi kuitenkin Ollilla voinut tuoda MM-pronssia, mutta reilun minuutin virhe 10. rastilla vei menestymismahdollisuudet. Ollin loppusijoitus oli 8. ja eroa kärkeen oli 3.53. Mitalista O-M jäi kuitenkin vain 55 sekuntia.

Taneli teki samantyyppisen pummin 7. rastilla. Tämä vei mahdollisuudet huippumenestykseen. Tankan loppusijoitus oli 13. Eroa kärkeen kertyi 5.18, mutta kymppisakkiin vain 17 sekuntia. Ilman mitalia Suomi ei kuitenkaan jäänyt Leo Laakkosen ottaessa hopeaa. Kultaa vei jälleen ylivoimaisesti Bulgarian oma poika Stanimir Belomazhev.

Huomenna hiihdetään kisat päättävä viesti. Suomen joukkueessa hiihtävät luultavasti Olli-Markus ja Taneli sekä Leo Laakkonen. Pojat lähtevät hakemaan viestistä mitalia, johon on realistiset mahdollisuudet.

Kisasivut

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2008-02-17


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta