Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

SM-pitkältä matkalta peräti kolme mitalia Luotu: 2008-03-15 20:10:24 (NT)

Ponsi rohmusi mitaleita hiihtosuunnistuksen SM-pitkältä matkalta Kiuruvedeltä. Tuliaisina oli kultaa Ollille H20-sarjassa sekä pronssia Tommille ja Tanelille H20- ja H18-sarjoissa.

Kisat hiihdettiin Kiuruvedellä erittäin jäisille urilla, mikä toi vauhtia ja lisähaastavuutta kilpailuun. Ponnen nuoret selvisivät haasteesta erinomaisesti.

Olli-Markus käytti H20-sarjan 19,3 km:n rataan aikaa 1:02:26 ottaen Suomen mestaruuden noin kahden ja puolen minuutin marginaalilla. Hopea meni Valkeakosken Leo Laakkoselle. Pronssi tulikin taas Ponnelle Tommin tuomana. Tommi jäi hopeasta vajaan minuutin.

H18-sarjassa Taneli jäi keskimatkalla ilman mitalia, mikä oli hienoinen pettymys MM-kävijälle. Nyt Tanka korjasi tilanteen avaamalla hisukauden SM-mitalitilinsä pronssillaan. Eroa kärkeen tuli vajaa minuutti, mutta hopeaan vain 3 sekuntia. Myös Eelipekka venyi plaketille asti ollen yhdeksäs.

Miesten sarjassa Pontta edustivat Antti ja Juho-Matti. Miesten loppusijoitukset olivat 26. ja 28. Huomenna kisat jatkuvat viesteillä. Ponnella on joukkueet H20- ja H21-sarjoissa. H20-sarjan pojat lähtevät viestiin suurimpina ennakkosuosikkeina, joten odotukset ovat kovat.

Pitkän matkan tulokset

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2008-03-15


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta