Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Suurkisat Varsinais-Suomessa avasivat Suomen kesäkauden Luotu: 2008-04-21 08:45:33 (TommiU), Päivitetty: 2008-04-21 08:49:30 (TommiU)

Perinteisiä kevään merkkejä, oransseja rastilippuja ja metsässsä vaeltavia pihkaniskoja, nähtiin taas Varsinais-Suomen kallioilla huhtikuun alkupuolella kun Kevätyönviesti, Ankkurirastit ja Siljarastit jusotiin Turun ympäristössä.

Huhtikuun puolivälin koittaessa avattiin myös Suomen suunnistuskausi perinteisen Kevätyönviestin merkeissä. Ponsi otti kisoihin totutusti osaa kevätleirin päätteeksi,ja jalkeille saatiin joukkue Juho-Matti Taivainen,Antti Ekonoja,Teemu Sipilä,Taneli Pantsar ja Seppo Mäkinen. Viestissä päädyttiin lopulta sijalle hiukan kolmekymmentä.

Ankkurirasteille AV-leirin kautta

Juho-Matti, Taneli ja Kari jatkoivat Ponnen leirin ja kevätyön jälkeen Karjaalle Lapin Aluevalmennusleirille, josta karavaani suuntasi Salon seudulle Halikkoon Ankkurirasteille. Ihan kirkkaimpia mitaleja ei tänä vuonna saavutettu, mutta Taneli Pantsarin kuudes sija 18-sarjassa, virheistä huolimatta, antaa luvan odottaa kesän koitoksilta menestystä.

Tanelin vauhtia loppusuoralla...

Nuorimmassa veteraanisarjassa GPS-pekka, Variksenakin tunnettu, näytti hisu-kauden jälkeen lipun löytyvän myös ilman suksia. Pekka oli 35-sarjassa viides.

Juho-Matti ja Antti olivat H21A1 -sarjassa sijoilla 21. ja 30. Tommi oli 20-sarjassa 29, ja 50-vuotiaissa Kari Virtanen 56.

Siljarasteilla myös huippuliigaa

Siljarasteilla suunnistettiin tänäkin vuonna Huippuliigan avausosakilpailu, ponsilaisia ei vielä mukaan mahtunut. Tommi oli ponsilaisista paras, H20-sarjassa tuli yhdestoista sija, kausi näyttää ainakin suunnistuksen osalta lähteneen viime vuotta paremmin liikkelle. H21A2 -sarjassa Antti oli ponsilaisten kamppailussa Emppua hieman parempi, Antin sijoitus 21. ja Empun 27. Taneli sortui sunnuntain vauhdikkaalla radalla virheisiin, ja oli 18-vuotiaisssa 44. Kovan kevätleirisetin heittänyt Kartsakin sai hyvän päätöksen parin viikon eteläntaipaleelleen, hyvä suunnistus toi H50-sarjassa sijan 44.

Varsinais-Suomen kautta ponsilaiset lähtevät valmistautumaan kohti ensi viikonlopun 10mila-viestiä Ruotsin Sigtunassa.


Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2008-04-21


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pohjolan Osuuspankki Pellon kunta Pekan GPS-seuranta