Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Tanelille pronssia SM-erikoispitkältä matkalta Luotu: 2008-05-18 22:06:27 (NT), Päivitetty: 2008-05-20 18:09:37 (nt)

Ponnen kesäsuunnistuksen SM-mitalitili tältä kaudelta aukesi heti ensimmäisellä mahdollisuudella, kun Taneli otti SM-pronssia erikoispitkältä matkalta sarjasta H18. Olli-Markus saalisti plaketin H20-sarjan viidennellä tilallaan.

Erikoispitkän matkan SM-kisat käytiin Suomusjärvellä raskaissa maastoissa. H18-sarjassa Tanelilla oli matkana 15,1 km. Tanka suunnisti koko kisan kärjen tuntumassa ja kun loppukilometreille tultiin, oli voitosta taistelemassa vielä neljän hengen porukka. Tanelin lisäksi mukana olivat Sipoon Victor Mansner, Vaajakosken Petteri Huikko ja MS Parman Jesse Martelius. Loppukahinoissa Taneli selvisi kolmanneksi, vain 8 sekuntia voittaja Mansnerin perässä. Huikko oli toinen ja Martelius jäi neljänneksi. Tanka käytti matkaan aikaa 1.46.42.SM-pronssimitalisti loppusuoralla (kuva: antin.net)

H20-sarjassa Olli-Markus lukeutui voittajasuosikkeihin. Matkaa Ollilla oli 19,2 km. Radan alkuosa ei sujunut Ollilta hyvin, vaan pummia tuli Ollin mukaan noin 10 minuuttia. Sen jälkeen Olli aloitti takaa-ajon ja sijoitukset paranivat tasaiseen tahtiin. Mitaleille asti matka loppui ikään kuin kesken; lopputuloksena oli viides tila. Olli käytti matkaan aikaa 2.17.46. Voittaja Leo Laakkoselle Olli jäi 4.47. Alun pummien jälkeen Olli sai siis puristettua noin puolet pois alussa jäämästään ajasta.

Miesten raskaalla 26,3 km:n radalla Juho-Matti suunnisti sijalle 40. SM-kisat jatkuvat kahden viikon päästä sprinttimatkoilla Nastolassa.

SM-erikoispitkän matkan tulokset

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2008-05-20


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta