Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Keskipohjanmaa-viesti Ponnen juhlaa Luotu: 2008-05-24 21:47:22 (NT), Päivitetty: 2008-05-24 21:49:56 (NT)

Pellon Ponsi voitti Keskipohjanmaa-viestin ylivoimaisesti Lohtajalla. Edellisvuoden pronssitila kirkastui parhaimmalla mahdollisella tavalla. Ponnen joukkueessa juoksivat Juho-Matti, Olli-Markus, Pekka ja Antti.

Ponnen aloittajana oli Juho-Matti. Emppu selvisi osuudesta ilman suuria virheitä ja tuli vaihtoon kolmantena noin 1.30 kärjen perässä. Kärkikaksikosta (Ylivieskan Kuula ja IF Femman) Emppu jäi pitemmän hajonnan vuoksi. Emppu käytti 8 km:n matkaan aikaa 44.54.

Emppu aloitti Ponnen viestin
Emppu aloitti Ponnen viestin

Toisella osuudella Olli-Markuksen oli tarkoitus karata muilta ja siinä Olli onnistuikin erinomaisesti. Viestin nopein osuusaika, 41.29, takasi Ponnelle johtopaikan. Takaa-ajat jäivät peräti kuuden minuutin päähän.

Kolmannelle osuudelle Ponsi asetti Pekan. Pexin oli tarkoitus turvata johtoasemat ja päästää Antti ankkuriosuudelle reilussa johtoasemassa. Hyvin Pexi osuudesta selvisikin. Pienistä virheistä huolimatta Pexi piti eron Femmaniin vajaassa kuudessa minuutissa. Pexin osuusaika oli 45.52.

Ankkuriosuudella Antti sai mennä rauhassa; ilman virheitä voiton piti olla melko selvä. Lähes virheittä Antti suorituksestaan selvisikin ja kun juoksukin kulki melko hyvin, oli maalissa eroa viestin kakkoseksi päätyneeseen IF Femmaniin peräti 7.57. Antin osuusaika oli 43.57.

Ponnen voittoisa nelikko
Ponnen voittoisa joukkue

Ponnen kakkosjoukkue (Seppo, Teemu, Kai ja Kari) sijoittui kahdeksanneksi. Viestin jälkeen Ponsi jatkaa suoraan Jukola-leirille Tampereelle.

Viestin tulokset

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2008-05-24


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta