Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Sepille pronssia SM-sprintistä Luotu: 2008-06-02 19:33:36 (NT), Päivitetty: 2008-06-02 19:35:41 (NT)

Ponnen SM-mitalitili lisääntyi yhdellä SM-sprintissä Sepon ottaessa pronssia sarjassa H45. Plaketeille itsensä runnoivat Pekka, Taneli ja Olli-Markus.

Sprintin SM-mitaleista kamppailtiin Nastolassa. Aamulla ohjelmassa oli karsinta, josta parhaat pääsivät iltapäivän A-finaaleihin. Ponsilaisista finaaleihin tiensä selvittivät H18-sarjassa Taneli, H20-sarjassa Olli-Markus ja Tommi, H35-sarjassa Pekka ja H45-sarjassa Seppo.

Iltapäivän A-finaalien parhaasta ponsilaissuorituksesta vastasi tällä kertaa Sepi taistelemalla itsensä SM-pronssille H45-sarjassa. Näin Sepi todisti omaavansa myös vauhtia rautaisen seikkailu-urheilijan peruskestävyyden lisäksi. Sepi totesi suoritukseen menneen hyvin hiukan vaivanneesta pohjerevähdyksestä huolimatta ja kunnon olevan mukavassa nousussa kohti Jukolaa.

SM-pronssimitalisti
SM-pronssimitalisti

H35-sarjassa Pexi runnoi itsensä ihan mitalien tuntumaan viidenneksi. Näin Tiomilasta alkanut sprinttisatsaus sai mukavan palkinnon. Mitaleillekaan ei jäänyt eroa kuin 11 sekuntia. Tällä kertaa Ponnen juniorit jäivät sijoituksien valossa hiukan vanhemmalle kaartille, mutta plaketteja oli junioreidenkin tuomisina. Olli-Markus sijoittui H20-sarjassa kuudenneksi ja Tommi samassa sarjassa sijalle 22. Viikolla flunssan sairastanut Taneli ei ollut vielä sairauden jälkeen ihan terävimmillään. Sijoitus oli tällä kertaa kymmenes sarjassa H18.

Olli SM-sprintin maalisuoralla
SM-sprintin luonnetta: Olli ottaa vauhdikasta loppukiriä tartanilla, takaa näkyvät viimeiset rastit; yksi moukarihäkissä, toinen vesiesteellä ja kolmas 110m aitojen lähtöpaikalla.

SM-sprintin tulokset

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2008-06-02


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta