Pellon Ponsi suunnistus

Uutinen

Takaisin uutisiin

Suomen pojat viidensiä MM-viestissä Luotu: 2008-07-06 22:00:21 (NT)

Olli-Markus ankkuroi Suomen joukkueen viidenneksi nuorten MM-kilpailut päättäneessä viestissä. Ollin lisäksi Suomen joukkueessa juoksivat Valkeakosken Hakan Leo Laakkonen ja Kalevan Rastin Aaro Asikainen.

Suomen viestin avasi Leo Laakkonen. Leon hyvin sujuneet kisat eivät saaneet yhtä hyvää jatkoa viestissä. Leo vaihtoi vasta sijalla 13, kärkeen tuli eroa yli seitsemän minuuttia.Aaro Asikainen juoksi toisen osuuden erinomaisesti. Vaihdossa Suomi oli jo viidentenä, eroa kärkeen oli kuitenkin tullut noin minuutti lisää. Mitaliin oli matkaa 3,5 minuuttia, joten Olli-Markuksen tehtävä ankkurina oli kaikkea muuta kuin helppo.

Olli aloitti kuitenkin raivoisan takaa-ajon ja toisella väliaikarastilla eroa pronssiin olikin enää 38 sekuntia.Kärkeäkin Olli oli juossut kiinni lähes minuutilla. Kilpailun loppupuolella Ollikin kuitenkin kohtasi vaikeuksia. Pummit pudottivat Suomen mitalivauhdista ja loppusija oli maalissa sama kuin lähtiessä eli viides. Näin ollen Suomen poikien kisojen parhaaksi suoritukseksi jäi Ollin keskimatkan neljäs tila.

Lue lisää kilpailujen kotisivuilta: http://www.gmok.nu/jwoc2008/index.php

Takaisin uutisiin

http://www.pelpo.net/web/rte/uutinen.php
© Antti Ekonoja () <URL: http://www.ekonoja.net/>
Päivitetty: 2008-07-06


PelloPlast Metsnhoitoyhdistys Lappi Pohjois-Suomen Metsmarkkinat LKV Pellon kunta Pekan GPS-seuranta