Pellon Ponsi ry                                                Kokouspöytäkirja 2/2005

Suunnistusjaosto

 

 

 

Aika: Torstai 12.5.2005 kello 19.00 - 20.20

 

Paikka: Pellon Ponnen talo

 

Paikalla: Tuomo Korteniemi (pj), Vesa Joona, Erkki Konttajärvi, Markku Taivainen, Raija Ekonoja, Soili-Iiris Taivainen (kunnan edustaja, maakuntaviesti), Veijo Ekonoja, Tapani Takalo (siht.), Lisäksi palkitsemisen ajan: Jukka Ekonoja, Olli-Markus Taivainen, Juho-Matti Taivainen

 

 

Asiat:

 

1. Puheenjohtaja kiitti Juho-Matti Taivaista, Olli-Markus Taivaista ja Jukka Ekonojaa loistavasta hiihtosuunnistuskaudesta ja antoi tunnustuksena stipendit.

 

Puheenjohtaja totesi kesäkauden avautuneen erinomaisesti. Sijoitus Tiomilassa oli 110. Onnittelut Tiomilassa suunnistaneille.

 

2. Puheenjohtaja avasi kokouksen ja totesi sen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

 

3. Luettiin edellisen kokouksen pöytäkirja ja hyväksyttiin se.

 

4. Päätettiin, että tästä edespäin sihteeri lähettää pöytäkirjat jaoston jäsenille ja he voivat viikon kuluessa kommentoida pöytäkirjan oikeellisuutta. Tämän jälkeen pöytäkirja laitetaan nettiin.

Jos jäsenellä ei ole sähköpostia, voidaan pöytäkirja toimittaa myös muuta kautta jäsenelle.

 

5. Lapin mestaruuskisat

Mauri Huusko on lupautunut ratamestariksi, Jouko Ekonoja ja Kyösti Mäkikyrö ovat lupautuneet lähtöihin. Pojat (O-M ja Emppu) ovat kartoittaneet suuren osan kilpailualueesta. Maaston stereokartoitus tulee aivan lähiaikoina, kunhan loppu lumi lähtee.

Soili-Iiris Taivainen kysyy Södervallilta moottoriurheilukeskuksen käyttöä kilpailukeskuksena, maakuntaviestin numeroita Enontekiöltä, ensiapuryhmää Kaarina Saanepäältä ja palkintoja maakuntaviestiin.

Veijo jatkaa vastuuhenkilöiden kartoittamista ja tehtävien vastuuttamista. Keskusteltiin ruokailun järjestämisestä, majoituksista ja kilpailukutsuista sekä valvojasta.

 

5. Iltarastit ja Oravapolkukoulutus

Veijo on tehnyt iltarastilistat ja Markku Matti on lupautunut oravapolkukoulutuksen pitoon 4 ensimmäisen iltarastin yhteydessä. Hän toivoi (sähköpostissa) muutamia helppoja rasteja näille kerroille. Antti tekee ohjeet tietokoneen käytöstä. Ensi viikon Meän Tornionlaaksoon laitetaan iltarastilista (Veijo lähettää lehteen) ja Markku Taivainen tekee jutun oravapolkuasiasta.

 

6. Jukolan viesti

Ponnella on 3 miesjoukkuetta ja 1 Venla-joukkue. Lähdetään kahdella pikkubussilla ja yövytään Jyväskylässä.  

 

7. Muut asiat:

- Veijo kertoi seuraavien sponsoreiden tukevan kuluvana vuonna Ponnen suunnistajia

Lapin Kumi Oy 

Songan taimi

Stora Enso

Lapin Metsämarkkinat Oy

 

- Rastivarsat ry:n suunnistusryhmä yöpyy Pellossa Ritavalkealla 26.6. ja 2.7. Heille tarjotaan 2 aamupalaa ja 2 iltapalaa 15 €/henkilö. Heillä on mahdollisuus hankkia Ritavalkean karttoja 3 €/kpl.

Raija ja Jaana kokoavat ryhmän ruokailua hoitamaan.

 

- Antti on saanut nettivastauksesta suunnistusliitolta palkinnoksi erinomaisen repun täynnä tavaraa.

Päätettiin, että reppu arvotaan, arpoja tehdään 99 kpl (Tapani tekee listan). Arvan hinta 5 €/kpl. Arpoja myydään alustavasti vain iltarasteilla. Kun kaikki 99 kpl on myyty, suoritetaan arvonta. Soili-Iiris lupasi toiseksi palkinnoksi juomapullovyön. Veijo lupautui hankkimaan kolmannen palkinnon.

 

- Lappi Suunnistaa -lehdet jaetaan edellisen vuoden tapaan. Jakajat sopivat keskenään piirijaosta. Tapani selvittää, voiko hän tuoda lehdet Rovaniemeltä matkalla.

 

 

 

 

 

            Tuomo Korteniemi                                          Tapani Takalo

            Puheenjohtaja                                                 Sihteeri